serxx yazdı:Bond elbet İtalya'da çorbacı vardır
Thevenin yazdı:Bond yazdı:Elbette tax free'nin her ülkede aynı oranda olmadığını belirtmek lazım. Ve tabii İtalya'ya gidiş dönüş masrafları, Roma aşk çeşmesi ziyaretinde atılan dilek paraları, karidesli tagliatelle ziyafeti, Fiat Cinquecento veya Vespa kiralanaması, gece club faturası ve çeşitli aktivite masraları eşliğinde astarı yüzünden pahalıya gelmesi de muhtemeldir.
Bu senaryoya gore saat Italya'dan alinir beylerArtan para daha iyi nereye harcanabilir ki panpa
serxx yazdı:Abi istakoz corbasina gerek yok ben evden yolluk hazirlatirim
Bond yazdı:serxx yazdı:Abi istakoz corbasina gerek yok ben evden yolluk hazirlatirim
İtalya'da adamı gözle kaş arasında soyarlar dikkat edin yolluk ve saat beraber gitmesin sonra
Yurt dışında İşi, planlı ziyareti veya periyodik gidip gelen tanıdıkları olanlar için mantıklı bir seçenek ve hepsinin ötesinde tax free diye yasal bir hak var elbette ama diğer türlü daha iyi fiyat arayan veya saat alımı için tam parasını denkleştirmeye çalışan kişi için biraz mantıksız çünkü zaten en hesaplı almaya çalışan kişi oraya gidiş dönüşte harcayacağı miktara da aynı ölçüde kayıp gözü ile bakılabilir. 2-3K harcadım saatimi aldım, hem de gezdim eğlendim sefam olsun diye bakmayabilir olaya. Garanti ve ikinci el değeri de biraz problem, elbette az ihtimal ama sorun olduğunda uğraşma riski bulunuyor.
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot], yaman20 ve 57 misafir
|