Son bir yıl içerisinde bir Oris, bir de Panerai saat alıp, kullanıp sattım. Bu süre içerisinde hem hevesimi aldım, hem de tecrübe edindim. Anlayacağınız üzere bende bir hastalık olabilir. Çok isteyerek alıyorum, sonra sıkılıyor ve satmaya çalışıyorum..
Ancak tüm bunlara dur demenin vakti geldi. Bir saat istiyorum, tek saat olarak uzun süre kullanmak , hatta evladiyelik olsun istiyorum . Belki 1 yıl sonra yanına saat ya da saatler alırım ama önceliğim şu anda tek bir saat ve en fazla 8000 TL verebilirim...
Önemli bir kriterim yok , herkesten önerilere açığım ama şunları söylemek istiyorum. Evladiyelik olacağı ve kolumda eskimesini isteyeceğim için ikinci el istemiyorum.2. el saatleri daha sonra düşüneceğim. Alıp satma manyaklığıma karşın , beni sıkmayacak bir saat olmalı. Satmayı düşünmemeliyim.
Acelem yok, 2-3 aylık bir dönemden sonra almayı planlıyorum. Bu arada Panerai gerçekten çok harika bir saatti... Tutkularımın sonucunda almıştım. Tutku sonucunda yapılan bu alım uzun sürmedi. Anlayacağınız mantık evliliği gibi bişey olsun...

Kısıtlama amaçlı 5-6 saat örneğide vermek istemiyorum. Uzun süre ağırlıklı tek saat olarak kullanacağım için hem spor,hem klasik, hafta içi,hafta sonu ,her türlü kullanıma uygun saat tavsiye ve fikirlerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler...