Whiskey, 癟ok teekk羹rler

ok uzun y覺llar bu saatin bana elik edeceine eminim
Thevenin, bilekte fotoraf yar覺n
Ahbob, c羹mlemi biraz a癟mak isterim. Panerai; tasar覺m, marka, malzeme teknik ve daha bir癟ok a癟覺dan 癟ok beendiim saatler 羹reten bir marka. zellikle sade ve kendine has tasar覺m覺 ayr覺ca marka ge癟mii bu beenimi destekleyen bal覺ca unsurlar. C羹mlem yanl覺 anla覺lmas覺n, paneraiye olan ilgim aynen devam etmekte ve ilerde mutlaka yeni 癟覺kard覺覺 saatlerden almay覺 planl覺yorum.
Rolexteki durum farkl覺. 襤ncelemede olduk癟a detayl覺 bir ekilde neden bu se癟imi yapt覺覺m覺 anlataca覺m fakat k覺saca 繹zetlemek gerekirse bu saatte en beendiim durum kullan覺c覺s覺na verdii tokluk hissi. Asl覺nda yabanc覺 forumlarda s覺k癟a kar覺lat覺覺m覺z "solid" kelimesinin bizdeki kar覺l覺覺 olan kat覺 kelimesini kullanmam gerekir ama tok'un durumu daha iyi a癟覺klad覺覺n覺 d羹羹n羹yorum. Bu durumun olumas覺n覺 salayan en 繹nemli bileen bilezik. Saat ger癟ekten kaliteyi hissettiriyor. rnek vereyim, koluma bilmem ka癟bin TLlik patek takt覺覺mda ayn覺 duyguyu hissedemedim 癟羹nk羹 癟ok narin bir saat. Evet, 癟ok kaliteli ancak bilekte yok gibi birey.
Panerai ile k覺yaslarsak, kay覺a ramen tokluk hissiyat覺 rolex ile yar覺覺r d羹zeyde ancak rolex bilezikli oluundan dolay覺 bir t覺k 繹nde bence. Paras覺n覺 hak etme durumunu da bileime takt覺覺mdaki bana verdii salaml覺k/tokluk hissine g繹re yazm覺t覺m. Panerainin g繹nl羹mdeki ve akl覺mdaki yeri her zaman baka
Ersinbulun, 癟ok teekk羹rler
Jazz, 癟ok teekk羹r ediyorum
Karaelci, 癟ok teekk羹rler

M羹cadeleci, tekrar teekk羹rler

Hakl覺s覺n, neyseki d羹zelttim durumu san覺r覺m