Japon ve Asya Üretimi Mekanizmalı Saat İncelemeleri ve Kutu Açılışları Bölümü
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Japon Saat İncelemeleri Bölümümüzde Üyelerimizin ve TSF'nin İncelediği Japon ve Asya Mekanizmalı Saat Marka ve Modellerinin Kutu Açılış, İzlenim, Teknik Mekanizma Verileri, Makro Fotoğraf, Video, Tavsiye ve Yorumlarını Kapsayan Birçok Değerlendirme Kriterine Ulaşabilirsiniz.
murderbunnie » 05 Tem 2012, 15:24
Görüş ve iyi dilekleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar. Bond, bahsettiğin kayış ile ilgili örnek link verebilir misin? Cazip geldi önerdiğin düşünce

Gunter glieben glauchen globen.
-

murderbunnie
-
mertsamet » 05 Tem 2012, 17:41
gerçekten güzel saat yanılmıyorsam aynı mekanizmayı invictalar felande kullanıyor. 6-7 ay önce bir hevesle nerdeyse invicta diver alıyordum

güle güle kullanın hocam güzel inceleme.
-

mertsamet
-
conbay » 05 Tem 2012, 18:04
Gayet hoş duruyor, iyi günlerde kullanın. Özellikle detaylara önem veren bir tasarım olmasından dolayı takdir edilmesi gereken bir iş çıkarmışlar, kolaya kaçmamışlar.
"Dalgalandığın yerde ne korku, ne keder...
Gölgende bana da, bana da yer ver !
Sabah olmasın, günler doğmasın ne çıkar.
Yurda ay yıldızın ışığı yeter." Arif Nihat Asya
-

conbay
-
fsinan » 05 Tem 2012, 20:45
güzel saatmiş, hakkını vermek lazım.

"Money has no owners, has spenders". -Omar
-

fsinan
-
Attila » 06 Tem 2012, 01:07
murderbunnie yazdı:Merhaba arkadaşlar,
Bu başlık forumda açtığım ilk inceleme olacak o yüzden içeriğe tam hâkim olamayabilirim bu hussuta önceden affınızı rica ederim.

İlk inceleme olması sebebiyle işe küçükten başlayım dedim. Kısa süre önce bir indirim sitesinde oldukça uygun fiyata aldığımı düşünüdğüm bir meblağa aldım (109 TL) ve bu saatin fotoğraflarını -kendimce birkaç açıklamayla beraber- paylaşmak istedim.
hocam merhaba. google'da aratıyorum ama bulamıyorum saati. nerede aldın veya nereden bulabilirim?
-

Attila
-
murderbunnie » 06 Tem 2012, 02:49
Attila yazdı:murderbunnie yazdı:Merhaba arkadaşlar,
Bu başlık forumda açtığım ilk inceleme olacak o yüzden içeriğe tam hâkim olamayabilirim bu hussuta önceden affınızı rica ederim.

İlk inceleme olması sebebiyle işe küçükten başlayım dedim. Kısa süre önce bir indirim sitesinde oldukça uygun fiyata aldığımı düşünüdğüm bir meblağa aldım (109 TL) ve bu saatin fotoğraflarını -kendimce birkaç açıklamayla beraber- paylaşmak istedim.
hocam merhaba. google'da aratıyorum ama bulamıyorum saati. nerede aldın veya nereden bulabilirim?
Markafoni'nin yaptığı bir kampanyadan almıştım.
Gunter glieben glauchen globen.
-

murderbunnie
-
-

whiskey
-
Dön TSF Japon Saat Kullanıcı İncelemeleri - Japanese Watch User Reviews
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: Bing [Bot], Epik, kordonman ve 302 misafir