İsviçre ve Avrupa Mekanizmalı Saat İncelemeleri ve Kutu Açılışları Bölümü
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, İsviçre Saat İncelemeleri Bölümümüzde Üyelerimizin ve TSF'nin İncelediği İsviçre ve Avrupa Üretimi Mekanizmalı Saat Marka ve Modellerinin Kutu Açılış, İzlenim, Teknik Mekanizma Verileri, Makro Fotoğraf, Video, Tavsiye ve Yorumlarını Kapsayan Birçok Değerlendirme Kriterine Ulaşabilirsiniz.
Arkadaşlar 6 ayı aşan bir araştırma,danışma ve karar süreci sonunda aklıma,gönlüme ve bütçeme uyan saati aldım...Adet olduğu üzere tahminde bulunmak isteyenlere atış serbest diyorum...
Çok heyecanlı olduğumu belirtmek istiyorum, içindekini gerçekten çok merak ediyorum Tahmin etmem mümkün değil ama oradaki saatin içinize sindiğinden ve uzun bir süre çok severek kullanacağınızdan eminin
Çok ümitliydim Hayırlı olsun, 6 ayın sonunda o kutudan ortalama birşey çıkmayacağı kesin Ps: bulabilirsem serbest atış mekan tahminimin mesnetini eklerim bi' ara
"A theory is something nobody believes, except the person who made it. An experiment is something everybody believes, except the person who made it."