TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

20.000 TL Bütçeli Mekanik Saat Tavsiyesi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: 20.000 TL Bütçeli Mekanik Saat Tavsiyesi

Mesaj Bond » 05 Tem 2012, 00:31

15300/400ST önerdim ama saatlerle fazla ilgili olmayan ilk ve son mekanik saati olacak birisi için Royal Oak biraz gereksiz kaçabilir sanki. Yaşa da pek dikkat etmemiştim, sportif bir tarzın varsa RO bu yaşlar için bana göre pek uygun bir saat değil. Alınmaz mı elbette alınır ama biraz kişisel tarza bağlı :thumbup:

Bütçeye göre Rolex Submariner, Daytona, Datejust II modelleri arasında tercih daha mantıklı duruyor sanki. Kaliteden, marka ve tarihi değerden ödün vermeden bir kademe alt fiyat grubunda yer alan modellerde olabilir. 20K TL seviyesi için bu kadar kesin karar vermeni gerektiren sebep ne bilmiyorum ama fiyattan ziyade modeli beğenmen ve sana yakışması daha mühim bence. Omega Seamaster, TAG Heuer Carrera gibi seçenekleri göz onüne almak mantıklı olabilir. Bunlarda geçmişi olan çok önemli saat marka ve modelleri.
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj drk » 05 Tem 2012, 00:41

AP butiğinden tatmin edici bir indirim almak çok güç.

Davinci, saldıracak birşey yok ;) Ben sadece merak ettim. Submarineri veya apyi geçin demek, bunlardan daha iyisi var demek, önerdiğiniz örnek ise portuguese. Aynı sınıfta olmayan iki saati nasıl karşılaştıracağız? ;)
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj castiel » 05 Tem 2012, 00:47

Önerileriniz ve tespitleriniz gerçekten mantıklı ve dikkate alacağım Bond Bey..
Belirttiğim bütçe kesin işte şu kadarlık olacak bu fiyatta olmazsa olmaz olmaktan ziyade benim tavan fiyatım..Bu fiyata kadar olan siz değerli ve bilgili üstatların tavsiyelerinin hepsi benim gidip mağazaya inceleyecekler listeme girecek :thumbup:
Kullanıcı avatarı
castiel

Mesaj davinci » 05 Tem 2012, 00:49

:D 7 Days i bütçeye göre önerdim, submariner sallasan elini submariner takan birine çarpıyor ;)
Kullanıcı avatarı
davinci

Mesaj castiel » 05 Tem 2012, 00:51

Submarineri inceleme fırsatım olmuştu..Şimdi 22 yaşındayım ve bir Submariner kolumda abes durmaz aynı şekilde 30 uma gelince de bu böyle olacak..Hani yıllara sari bir tarzi olan model tercih edeceğim..Elime alıp inceleme fırsatım olmadı henüz ama AP RO içinde sanki bu geçerli gibi..
Kullanıcı avatarı
castiel

Mesaj razz » 05 Tem 2012, 00:51

.. Rolex herkeste var ..

.. sallasan elini submariner takan birine çarpıyor ..

Nerede yaşıyoruz beyler..?

Rolex 116520, 116610 ve 114060 bence uygundur.. Bunun yanında AP RO/ROO da düşünülebilir ancak ilk belirttiğim alternatiflerin daha uygun olduğunu düşünüyorum.. Son olarak IWC Ingenieur da olabilir..
" The difference between men and boyZ is the price of their toyZ "
Kullanıcı avatarı
razz

Mesaj castiel » 05 Tem 2012, 00:52

davinci yazdı::D 7 Days i bütçeye göre önerdim, submariner sallasan elini submariner takan birine çarpıyor ;)

Davinci Bey herkeste olması benim için sorun olmaz :)
Kullanıcı avatarı
castiel

Mesaj davinci » 05 Tem 2012, 00:52

İlla AP olucaksa, AP nin temsilcisi Tektaş bayisinden almak daha mantıklı

Yaş 22 ise 7 days olmaz tabi, yeni saatleri bekleyin bence Miramara bakarsınız
Kullanıcı avatarı
davinci

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: şimendifer ve 202 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners