TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Diplomat Ebony Wood Quad Watch Winder Kutu Açılışı

Japon ve Asya Üretimi Mekanizmalı Saat İncelemeleri ve Kutu Açılışları Bölümü
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Japon Saat İncelemeleri Bölümümüzde Üyelerimizin ve TSF'nin İncelediği Japon ve Asya Mekanizmalı Saat Marka ve Modellerinin Kutu Açılış, İzlenim, Teknik Mekanizma Verileri, Makro Fotoğraf, Video, Tavsiye ve Yorumlarını Kapsayan Birçok Değerlendirme Kriterine Ulaşabilirsiniz.

Re: Diplomat Ebony Wood Quad Watch Winder Kutu Açılışı

Mesaj Thevenin » 18 Haz 2012, 23:46

Mavi kayis ayarlama aparati maalesef pek dusuk kaliteli; ama munis deal yine de. Gri Paylak nispeten daha basarili :thumbup:
Thevenin
Kullanıcı avatarı
Thevenin

Mesaj vincefb » 19 Haz 2012, 00:43

Hayırlı olsun mrbars :champ:
Kullanıcı avatarı
vincefb

Mesaj herofb » 19 Haz 2012, 09:13

mrbars hayırlı olsun :champ:

kalitesi hakkında bir inceleme yaparsanız çok sevinirim çünkü bende durmadan bakıyorum ama elimde kalacak dandik şeylerdir belki diye korkup alamıyorum
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj asymptote » 19 Haz 2012, 10:53

mbars hayırlı olsun :champ: Bu aldığınız son ürün bir kutu açılışından daha çok heyecanlandırdı beni.
Forumda böyle şeyler görmek çok güzel.. :geek: :thumbup:
herojd11 mbars incelemesini yazmadan ben kendi fikrimi belirteyim:
Bu tarz setler kalıcı olmaz, ancak hemen elimde kalacak diye korkuyorsan son nefeslerini vermeden sana epey şey öğretirler diye düşünüyorum. Ancak bu takımla bir etaya girişmek kıyım olur. Ucuz saatler, eski büyük cep saatleri kobay olarak uygundur mesela. Geçici bir heves değilse, bu işe ciddi bir hobi olarak bakıyorsan ufaktan ufaktan daha kaliteli ürünler edinmeni tavsiye ederim.
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj herofb » 19 Haz 2012, 12:42

haklısın asymptote teşekkürler :champ: ufaktan daha kaliteli şeylere bakmalıyım ama işte en pahalısını da almak çözüm değil o yüzden bu aletlerin f/p oranı yükseğini bulmak lazım , tavsiyelere açığım
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj asymptote » 19 Haz 2012, 12:53

Peki o halde ben görüşümü belirteyim:
Saatçi aletlerinin piri şahı Bergeon'dur biliyorsun (Elma, Witschi gibi makine üreticilerini saymıyorum). Bergeon marka ürünler gerçekten ömürlüktür, ancak bilindiği gibi çok pahalılar, tek bir aleti yukarıdaki takımdan fazla eder. Bergeon'a alternatif nispeten daha ucuz markalar Horotec ve AF Swiss'tir. Cımbız konusunda Dumont en iyisidir. Kullanılacak aletin önem derecesine göre bütçe ayırıp öyle almalısın bana sorarsan. Örneğin Tornavida ve cımbız kritik önemdedir, bu yüzden bu ikisini en kaliteli olanlarından almalısın. Tornavida için Bergeon, Cımbız için Dumont öneririm. Tornavida 9 yada 10 luk set halinde satılır genelde, cımbız içinse iki adet (2 ve 5 numara) alman yeterli olacaktır. Daha söylenebilecek çok şey var, konuşuruz yine.. ;)
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj herofb » 19 Haz 2012, 13:24

ne yalan söyleyeyim bu kadar detaylı cevap beklemiyordum çok teşekkürler :champ: , o zaman senden bu konu için detaylı bir başlık bekliyoruz :thumbup:
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj mrbars » 19 Haz 2012, 14:57

sağolun dostlar.
herojd11, asym olayı tamamen özetlemiş.
aldığım ekipmanın amerika fiyatı 19 usd, fazla birşey beklemek hayal olur.
ben kayış değişimi ve bilezik ayarı için birşeyler almak istiyordum, baktım fiyat uygun bunu aldım. bahane oldu anlayacağın.
tamirden ziyade eften püften çalışmalar için ideal bir set olduğunu söyleyebilirim, büyütecinden 200 tane pinine, tokmağa kadar ıvır zıvır dolu bir set. otellerdeki dikiş seti kıvamında, hiçbir halta yaramaz ama lazım olduğunda günü kurtarır. :D
Kullanıcı avatarı
mrbars

ÖncekiSonraki

Dön TSF Japon Saat Kullanıcı İncelemeleri - Japanese Watch User Reviews

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 71 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners