Hakk覺nda Bilgi Almak 襤stediiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz, Saat Dan覺ma Platforumu B繹l羹m羹nde Yeni Saatinizle 襤lgili B羹t癟e ve Marka/Model Bazl覺 Tavsiye ve Kullan覺c覺 Tecr羹besi Talebinde Bulunabilirsiniz. D羹羹n羹len Kriterlerin Detayl覺 Olarak Belirtilmesi yelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmas覺n覺 ve Tecr羹belerini Paylamalar覺n覺 Salayacakt覺r. L羹tfen A癟t覺覺n覺z Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir eklinde Yazmay覺n覺z. Sorulan Saatin Model Fotoraf覺, zellikleri ve ncelikle Kendi Yorumlar覺n覺z覺 Ekleyerek Sorunuz.
襤yi Forumlar Dileriz
TSF
mertk » 09 Haz 2012, 23:48
Aslinda durumum iyi ama uni de son senem o yuzden simdilik cokta para harcamamaya karar verdim ve tekrar daha dusuk butceli saatlere bakinca longines hosuma gitti ve bunu almaya karar verdim.Artik ise girdikten sonra bir jlc kesin kafamda var tabi omega da hos bir saat belki ilerde tercihim olabilir gibi ama genelde deri kordunlu biraz daha klasik ve komplikasyonlu saatler daha cok tercihim olacak gibi.
IVAN BEBEK B襤R GN TRK襤YE'YE YOLUN DECEK!!!
-

mertk
-
- Ya: 35
- Kay覺t: 02 ub 2010, 00:42
mertk » 19 Haz 2012, 11:40
Arakdalar longines hydroconquest i 3 g羹n 繹nce ald覺m fotoraflar覺 yak覺n zamanda paylaaca覺m.3 g羹nl羹k sapmas覺 12 sn.Zenith elite de bakma imkan覺m oldu g羹zel saat ger癟ekten 8 bin tl gibi bir fiyat ald覺m yurt d覺覺 fiyat覺ndan daha fazlayd覺 tabi ama siyah kay覺l覺 olan modelini bulamad覺m yaz geldii i癟in de 癟elik bilezikli bir saat almay覺 kararlat覺rd覺覺mdan 癟okta d羹羹nmedim bu saat hakk覺nda ama ger癟ekten ho saatmi art覺k k覺a uygun bir fiyata bulabilirsem kesinlikle akl覺mda olan bir model.Distrib羹t繹r羹 konyal覺 saat deilmi galiba art覺k ayd覺n saat falan dediler ama tam emin deilim.
-

mertk
-
asymptote » 19 Haz 2012, 11:58
Hay覺rl覺 olsun

Bu arada Zenith Elite mutlaka sahip olunmas覺 gereken bir saat.. Umar覺m uygun fiyata ileride kar覺n覺za 癟覺kar..
"Evrende en b羹y羹k ziyan, sorgulama yeteneini yitirmi bir beyindir." - A. Einstein
-

asymptote
-
- Kay覺t: 11 Ara 2010, 14:28
mertk » 19 Haz 2012, 12:00
Tesekkurler asymptote
-

mertk
-
Baran » 19 Haz 2012, 12:07
Bende Longines H. alma aamas覺nday覺m bu aralar.Zaman覺nda kolumda denemi begenmitim.Marka olarakta ben覺 cezbeden bir saat oldu.Or覺s Diver kullan覺yorum,karakter olarak Oris in eli cok daha g羹癟l羹 ama Longineste yabana at覺lacak saat deil.Fiyat i癟in banada yard覺mc覺 olursan覺z sevinirim nakit alaca覺m cunku.
-

Baran
-
- Ya: 40
- Kay覺t: 02 ub 2011, 23:10
mertk » 19 Haz 2012, 12:31
Ozelden yazdim baran.
-

mertk
-
D繹n TSF Saat Dan覺ma Platformu - Ask Your Next Watch
Kimler 癟evrimi癟i
Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: almanbirasi, AlpKI, Dorukeski, tt59 ve 139 misafir