darknight yazdı:Zaman ayırıp tavsiyelerde bulunan herkese çok teşekkürler.
@Razz
Omega Seamaster serisi güzel bir seri ama ben kendimi daha çok Speedmaster ve DeVille serilerine yakın hissediyorum.
Daha sade ama kaliteli hissi veren saatleri beğeniyorum.
TagHeuer Carrera konusunda yazdıkların beni Carrera'ya karşı isteklendirdi. Şöyleki, Carrera'yı ilk etapta düşünmememin sebebi Grand Carrera adıyla yeni bir serinin çıkmış olması. Sanki Carrera demode oldu gibi bir gelmişti bana. Ama ilk saatim olacağı için daha uygun fiyatı ve sizin söylediğiniz artılarıyla tercih edilebilir bir seçenek gibi gözüküyor.
Tavsiyelerinizden sonra Tag'ın sitesine tekrar göz gezdirince aşağıdaki nispeten daha sade olan Carrera gözüme çarptı. Daha önce Twin time olarak @Nicky Nick tarafından önerilen bu saat hakkında ne düşünüyorsunuz?
http://www.tagheuer.com/the-collection/ ... 210.BA0790
Sizce iyi bir başlangıç saati olur mu?
Ben dress'ten ziyade spor saatleri sevdiğimden DeVille serisi pek bana hitap etmiyor..
SpeedMaster serisi içinde sadece MoonWatch'u beğenirim ancak alacak kadar değil..
Grand Carrera konusundaki fikirlerimi zaten önceki postlarda belirtmiştim..
LVMH bünyesine katılıp Zenith desteğini de aldıktan sonra TAG Heuer komplike kalibreli saatleri de koleksyonuna ekledi..
Calibre 36 bir Link veya Monza en azından klasik görüntüsünden ödün vermeden üst sınıf kalibreleri uygun fiyatlara sunabilen güzel örnekler.. Ancak mevcut kadran LayOut'u ile Grand Carrera'nın benim nazarımda şansı sıfır.. Bu arada elbet seveni, tercih edeni vardır, birşey diyemem.. Zevk meselesi malumunuz..
Link'ini yolladığınız Carrera gayet uygun bir seçim.. TwinTime olan modelin, perfore (delikli) deri kayışlı olan modeli bir tanıdığımda var.. Şık ve klasik bir model.. Bilezikli olanı tavsiye ederim, malum deri kayışın masrafı çok..