TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Seiko SKX007J Diver's Automatic Kutu Açılışı

Japon ve Asya Üretimi Mekanizmalı Saat İncelemeleri ve Kutu Açılışları Bölümü
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Japon Saat İncelemeleri Bölümümüzde Üyelerimizin ve TSF'nin İncelediği Japon ve Asya Mekanizmalı Saat Marka ve Modellerinin Kutu Açılış, İzlenim, Teknik Mekanizma Verileri, Makro Fotoğraf, Video, Tavsiye ve Yorumlarını Kapsayan Birçok Değerlendirme Kriterine Ulaşabilirsiniz.

Seiko SKX007J Diver's Automatic Kutu Açılışı

Mesaj karaelci » 12 Haz 2012, 22:25

Resim

Her ne kadar kutu açılışı desem de kutusuyla pek fotoğraf çekmediğim için başlıkla pek örtüşmeyecek şimdiden söyleyim :)

Saati Singapur menşeili bir internet sitesinden aldım. Alım öncesindeki araştırmam, karar vermem aylar sürdü, bu süreçte -eksik olmayın- sizlerin de başını birkaç kez ağrıttım. :oops: Bu saat nişanlımdan düğün hediyesi olarak alınacaktı ve benim için büyük anlam ifade ediyordu. O yüzden içime sinen bir saat olsun istedim.

Resim

Saat hakkında inceleme yapmak haddim değil, sadece naçizhane beğenilerimi paylaşmak istiyorum. Genel olarak saat fotoğraflarda çok çirkin duruyor, pek vakit bulamadığım için (saati 28 Mayıs günü teslim aldım, bugün ancak konu açabildim) fotoğraflara pek özenemedim, ama ne kadar özenirsem de bu saati kolda görmek lazımmış :)

Resim

Saate söyleyecek pek bir laf yok zaten, 7s26 mekanizmanın sapma değerleri nasıldır bilmiyorum ama benim şansıma olsa gerek 2 haftalık toplam sapması -10 saniye civarında. En güzel yanı ise kordonu, president, presidental ya da presidential, inanılmaz rahat. Hem takım elbise, hem de spor kıyafetlerle harika uyum sağlıyor. Hangisinde daha güzel duruyor derseniz henüz karar veremedim. Haftanın 4 günü takım elbise giyiyorum, her takımıma, gömleğime mükemmel uyuyor ( ya da ben öyle görüyorum :) ).

Resim

Resim

Resim

Neticede çok mutluyum, mutluluğumu geç te olsa sizlerle paylaşmak istedim. Karar verme aşamasında, bilgi, öneri ve tecrübelerini esirgemeyen tüm dostlara sevgi ve saygılar.

Mustafa
Söylesem tesiri yok, sussam gönül razı değil...
Kullanıcı avatarı
karaelci

Re: Seiko SKX007J Kutu Açılışı

Mesaj cenk » 12 Haz 2012, 22:32

benim gözümde en iyi fiyat performans diver saatlerinden birisi :thumbup:
iyi günlerde kullanın :champ:
Kullanıcı avatarı
cenk

Mesaj drk » 12 Haz 2012, 22:36

Mükemmel fotoğraflar, harika bir saat :champ: Güle güle kullanın :champ: Ayrıca eşinizle beraber ömür boyu mutluluklar diliyorum :)
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj Frax » 12 Haz 2012, 22:38

Hayırlı uğurlu olsun, güzel fotoğraflar için de teşekkürler :champ:
Kullanıcı avatarı
Frax

Mesaj Kalpaklı » 12 Haz 2012, 22:40

indisleri dışında bayılıyorum bu modele, indisleri keşke çizgi şeklinde olsaydı

güle güle güzel günlerde kullanırsın umarım :champ:
Hayatta en hakiki mürşit ilimdir / Eski kullanıcı adı Flieger
Kullanıcı avatarı
Kalpaklı

Mesaj Drago » 12 Haz 2012, 22:41

İyi günlerde kullanın :champ:
Kullanıcı avatarı
Drago

Mesaj asymptote » 12 Haz 2012, 22:44

Mustafa bey öncelikle fotoğrafları hangi makine ve ekipman ile çektiniz? :D Çok iyi pozlanmışlar ve çok netler.. Fotoğraflar ve inceleme için teşekkürler öncelikle.. :thumbup: Yakın bir gelecekte evlilik olacak sanırım, bunun için de tebrik ediyorum :champ: Saate gelince damatlık bir saat tercihi olarak çok yerinde. Metal bileziğiyle birlikte çok şık ve ağır duruyor gerçekten. Size en güzel zamanları göstersin.. :champ:
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj Analyzer » 12 Haz 2012, 22:48

Fotoğraflara özenemedim desenizde bence gayet güzeller. Saate zaten söylenebilecek söz yok çok şık ve fiyat/performans oranı çok yüksek bir saat, güle güle kullanın.
Kullanıcı avatarı
Analyzer

Sonraki

Dön TSF Japon Saat Kullanıcı İncelemeleri - Japanese Watch User Reviews

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 29 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners