TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Longines Hydroconquest Karar覺m Hakk覺nda Yorum ve Tavsiye

Hakk覺nda Bilgi Almak 襤stediiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz, Saat Dan覺ma Platforumu B繹l羹m羹nde Yeni Saatinizle 襤lgili B羹t癟e ve Marka/Model Bazl覺 Tavsiye ve Kullan覺c覺 Tecr羹besi Talebinde Bulunabilirsiniz. D羹羹n羹len Kriterlerin Detayl覺 Olarak Belirtilmesi yelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmas覺n覺 ve Tecr羹belerini Paylamalar覺n覺 Salayacakt覺r. L羹tfen A癟t覺覺n覺z Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir eklinde Yazmay覺n覺z. Sorulan Saatin Model Fotoraf覺, zellikleri ve ncelikle Kendi Yorumlar覺n覺z覺 Ekleyerek Sorunuz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Longines Hydroconquest Karar覺m Hakk覺nda Yorum ve Tavsiye

Mesaj fsinan » 09 Haz 2012, 00:19

Longines ald覺m, .eitli sebeplerle satt覺m.

Bu tamamen kiisel bir tercih, bence memnun olursunuz, bilekte deneyin,ancak k覺sa kullan覺mdan sonra insan覺n fikirleri de deiebiliyor.
"Money has no owners, has spenders". -Omar嚜
Kullan覺c覺 avatar覺
fsinan

Ya: 50
Kay覺t: 11 Mar 2010, 17:35

Mesaj mertk » 09 Haz 2012, 16:51

Biyerden sonra sikilma ihtimali vardir tabi ama ben saat inhouse olmadigi surece cokta fazla bir sey beklemiyorum saatten.Celik kalitesi iyi olsun,kalitesini hissetrisin yeter benim icin.Ilaninizi gordum siyah kadran olsaydi direkt sizden alacaktim zaten.
IVAN BEBEK B襤R GN TRK襤YE'YE YOLUN DECEK!!!
Kullan覺c覺 avatar覺
mertk

Ya: 35
Kay覺t: 02 ub 2010, 00:42

Mesaj davinci » 09 Haz 2012, 17:13

Longines kaliteli eski bir marka, 襤svi癟re'de 繹yle d羹zg羹n ve o b羹y羹kl羹kte bir binadan kalitesiz bir 羹r羹n 癟覺kmaz :D aka bir yana bakt覺覺n覺z modelde gayet g羹zel bir model ama s羹rekli dediim gibi kolunuzda g繹rmeden karar vermeyin bence, imdiden hay覺rl覺 olsun
Kullan覺c覺 avatar覺
davinci

Kay覺t: 07 May 2012, 21:21

Mesaj razz » 09 Haz 2012, 17:33

mertk yazd覺: .. ben saat inhouse olmadigi surece cokta fazla bir sey beklemiyorum saatten..

Neden acaba..?
" The difference between men and boyZ is the price of their toyZ "
Kullan覺c覺 avatar覺
razz

Ya: 48
Kay覺t: 18 Ara 2009, 16:05

Mesaj mertk » 09 Haz 2012, 17:50

Cokta bir sey beklemiyorum derken mekanizma anlaminda kullaniyorum,tabi ki saatin kalitesi icin soylemiyorum bunu.Saatte en cok onem verdigim sey mekanizma olunca ve dusundugum saat elabore eta 2824-2 olunca geriye celik kalitesi ve kadran kaliyor onlar hosuma gittigi icin bu satte karar veriyorum.Sonucta eta li bir cok saat bulunabilir ondan herhangi eta li bir saatten fazla bir sey beklememis oluyorum,cunku en onem verdigim sey mekanizma.Tesekkurler davinci
Kullan覺c覺 avatar覺
mertk

Mesaj SeRxx » 09 Haz 2012, 20:45

Mertk saat ateini k覺sa s羹reliine s繹nd羹rmek i癟in saat alma, bu konuda olumsuz tecr羹belerim var kesinlikle tavsiye etmiyorum :thumbup:
Kullan覺c覺 avatar覺
SeRxx

Ya: 38
Kay覺t: 01 Nis 2011, 22:39

Mesaj mertk » 09 Haz 2012, 22:34

Serxx dogru diyorsun tabikide ama saati begendim koleksiyonumda olmasini isterim,tabiki bir tane jlc glashutte,zenith slip isi bitireyim diyorum ama onlarida alsam illaki yine baska saatlere aklim kayacak gibi bu akil kayma suresini uzatak icin basamak basamak gitmye karar verdim ondan bu saydigim diger markalari ikinci saatimde kullanacagim belki o zamana kadarda fikrim degisebilir ama hem bu saati seveigim icin alacagim hemde ikinci ust duzey bir saat icin hurcem kalmis olacak boylece eger istersem inhouse kaliteli bir saat alabilecegim ondan su an cok mankli geliyor eger bilegimdede begenirsem kesin alacagim,osuma gitmese zaten eta mekanizmaalmak pek kafamda yoktu daha cok inhouse lara yonelmistim,ondan beni memnun edecegini dusunuyorum.
Kullan覺c覺 avatar覺
mertk

Mesaj SeRxx » 09 Haz 2012, 22:39

Basamak basamak gitme karar覺 benim de akl覺mda ve uygulad覺覺m yol :thumbup:
Hydroconquest'in mekanizmas覺n覺n seni piman edeceini d羹羹nm羹yorum; alacaksan bile en az 2-3 y覺l kullan durumunu toparlay覺nca in-house mekanizmal覺 saatlere y繹nel. Belki PO 8500'lerin fiyatlar覺 da uygun olur o zamana kadar, ya da ikinci el yakalars覺n bir eyler :roll:
Kullan覺c覺 avatar覺
SeRxx

Ya: 38
Kay覺t: 01 Nis 2011, 22:39

ncekiSonraki

D繹n TSF Saat Dan覺ma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: almanbirasi, AlpKI, Dorukeski, Google [Bot], tt59 ve 145 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners