mertk » 08 Haz 2012, 14:22
Arkadaslar yorumlariniz icin tesekkurler.Yani amacim yazi gecirmek gibi soylemisim biraz ama longines begendim gercekten memnun kalirsamda satmayida dusunmeyebilirim.Uygun fiyatli oldugundan butceme pek bir etkisi olmaz zaten.Eger memnun kalirsam da beni 1 sene saat almaktan uzak tutar gibi zaten bundan sonrada gercekten saglam bir saat almis olurum.Rolex pek dusunmuyorum simdilik jlc kafamda yer etmksti baya ama longines in uygun fiyatli olmasi aklimi celdi ve ilerde saat almam icinde hic bir turlu bana bir etkisi olmayacak.bu yuzden 6-7 bin tl harcayip eta saat almaktan vazgectim daha uygun fiyatli boyle bir saat alip ilerde inhouse bir saat almak daha mantikli geldi.Birde simdi gercekten pahali bir saat alirsam bir daha ki saatimi almam baya sonra olacak gibi gozukuyor ondan isin heyecanida kalsin diye boyle bir karara verdim ve longines de gercekten begendim bir tane olsun isterim,eger bir problem olmazsada satmayida dusunmem.Orisin kasasini fazla yuvarlak buluyorum,omega po icin de aklimda olan bir saat herzaman ama simdilik yuksek fiyati var gibi nerdeyse jlc reversoyla arasinda cok az bir fark var,bir de makinesinin daha yeni cikmis olmasi simdlik o saati geri plana itti,longines de gercekten kaliteli bir saat yakindan gorunce anlasiliyor fiyatina gore cok uygun po 8500 onun 5 kati diyebilirim fiyat icin.
IVAN BEBEK B襤R GN TRK襤YE'YE YOLUN DECEK!!!