zinarturgut » 05 Haz 2012, 01:42
Öncelikle herkese güzel yorumları için teşekkür ederim.
Fakat! Saatimde bir takım sıkıntılar yaşandı ve garantiden geri gönderdim. Öncekle geçen hafta pazartesi günü saate baktığımda gün bölümünde pazartesi gününü değil, pazardan sonra devam ederek boş alana doğru kaydığını gördüm. Yani geri alıp pazartesi gününe geleceğine pazardan sonra saat yönünde devam etti. Ayarı yanlış yapmışımdır deyip tekrar düzelttim. En azından bu hafta için günü doğru gösterdi.
Ama! 4 gün aradan sonra bugün saati kutusundan çıkarıp bileğime taktım. Uyku sersemi farkına varmadım fakat işyerine varınca saatin hala Mayıs'ı göstediğini gördüm. Üstelik buda yetmezmiş gibi tarih göstergeside Ayın 31'inden sonra saat yönünün tersine atmaya devam etmiş. sanki ay 35 gün çekiyormuş gibi. Bunun üzerine LPI yi aradım. Ayarda sıkıntı vardır gönderin yapalım dediler. Bende kutusuyla beraber gönderdim. Fakat kesinlikle saatin açılmasını kabul etmeyeceğimi belirttim. Mal ayıplı ise yenisi ile değiştireceklerini söylediler. Bende kabul ettim. Bakalım sonuç ne olacak. Buda bize bir tecrübe oldu. Çok merak ediyorum sonucunu.
İyi forumlar.