vmetin yazd覺:Harika scubat, bende gelecek yaz Cinque Terre'ye gitmeyi d羹羹n羹yorum. Eer oraya da gittiysen g繹r羹 ve varsa fotoraflar覺 alabilir miyim?
O taraf覺 bilmiyorum, amalfi tarafini iyi biliyorum, restoran, otel hatta otopark bazinda detayli...
vmetin yazd覺:Harika scubat, bende gelecek yaz Cinque Terre'ye gitmeyi d羹羹n羹yorum. Eer oraya da gittiysen g繹r羹 ve varsa fotoraflar覺 alabilir miyim?
Scubat yazd覺:vmetin yazd覺:Harika scubat, bende gelecek yaz Cinque Terre'ye gitmeyi d羹羹n羹yorum. Eer oraya da gittiysen g繹r羹 ve varsa fotoraflar覺 alabilir miyim?
O taraf覺 bilmiyorum, amalfi tarafini iyi biliyorum, restoran, otel hatta otopark bazinda detayli...
Scubat yazd覺:vmetin yazd覺:Harika scubat, bende gelecek yaz Cinque Terre'ye gitmeyi d羹羹n羹yorum. Eer oraya da gittiysen g繹r羹 ve varsa fotoraflar覺 alabilir miyim?
davinci yazd覺:Scubat fotoraf harika, Amalfiye gitmeyi d羹羹n羹yorum Roma'dan araba kiral覺y覺p Napoliye uray覺p gidiyim diyorum ne dersin, tavsiye edermisin g羹zelmi oralar?
Drago yazd覺:Scubat yazd覺:vmetin yazd覺:Harika scubat, bende gelecek yaz Cinque Terre'ye gitmeyi d羹羹n羹yorum. Eer oraya da gittiysen g繹r羹 ve varsa fotoraflar覺 alabilir miyim?
Amalfi hep akl覺mda...niyetlenirsem, tecr羹belerine bavuraca覺m
D繹n TSF Yaam Stili - Lifestyle & Entertainment
Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 83 misafir
|