Bu teoremleri (özellikle belirttiğin Stoke's ve Divergence Theorem'leri) ciddi ciddi kullanacağım günü bekliyorum DenizKsk, işte o zaman iyiki görmüşüm bunları diyebilirim Teşekkürler tekrardan
Eğer bir Patek Philippe'e sahipseniz, artık ölebilirsiniz demektir. Mission Completed.
Onları ancak akademisyen olursan öğrencilere öğretmek için kullanabilirsin, bu kısır döngü böyle devam edip gider netekim.. Sendeki ihtiyar delikanlı bu arada natolarla daha genç ve yakışıklı duracak, eminim buna
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Tanışmaz olur muyum invictas, Coulomb's Law'dan elektrik alan bulacaǧım diye uǧraşırken az mı bu koordinat sistemlerini çıkartanlara sövdüm Hele bir Biot-Savart's Law var ki (her ne kadar Maxwell's Eqns'ta olmasa da) adama uyku uyutmayacak cinsten
Eğer bir Patek Philippe'e sahipseniz, artık ölebilirsiniz demektir. Mission Completed.
çok şükür benim için geçmişte kaldı bunlar. bizde zorunlu ders olarak 3 dönemdi. sonuncusu eee361'de transmission lines vardı, şu anki işim elektrik iletim hatları, gram alakası olmaz mı, yok.
collecting is fun. instagram--> uzbey33: saat, uzbey: seyahat