TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Sonunda: Nav B-Uhr TSF SE DLC No: 25 Açılış & İnceleme

İsviçre ve Avrupa Mekanizmalı Saat İncelemeleri ve Kutu Açılışları Bölümü
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, İsviçre Saat İncelemeleri Bölümümüzde Üyelerimizin ve TSF'nin İncelediği İsviçre ve Avrupa Üretimi Mekanizmalı Saat Marka ve Modellerinin Kutu Açılış, İzlenim, Teknik Mekanizma Verileri, Makro Fotoğraf, Video, Tavsiye ve Yorumlarını Kapsayan Birçok Değerlendirme Kriterine Ulaşabilirsiniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Nav B-Uhr TSF Special Edition DLC No: 25 Açılış & İncele

Mesaj SeRxx » 25 May 2012, 09:56

msturan yazdı:serxx, sonunda olmuş :super: Kutu açılışına yetişemedim :( ama bu heyecanı okurken aldım gerçekten :champ: Gerçekten unique olan bir serinin daha da unique olan bir parçasına bir de bu kadar büyük olan aşkının sonunda olaştın ya, senden mesudu yoktur şimdi :) Hakikaten kendim almışım gibi sevindim, çok güzel zamanları göstersin inşallah :thumbup:

Bu arada, bir unique piece sahibi olarak, mlm'i kızdırma sırası sende :D

Çok teşekkür ederim kardeşim, beni gerçekten çok mutlu etti. Benimle bu sevinci paylaşanları görünce daha çok mutlu oldum demeden geçemeyeceğim. Umarım en kısa zamanda istediğin saatlere kavuşursun :champ:
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj SeRxx » 25 May 2012, 09:57

whiskey yazdı:Hayırlı uğurlu olsun Serxx :thumbup:

Fırsat bulmuşken tekrar hatırlatayım. Steinhart TSF SE ARIYORUM! Şu saatten bir tane bulsam herşeyimi vereceğim arkadaş ne saatmiş bu böyle ya :D

Teşekkür ederin Whiskey. 2. proje için sabret o proje tüm dertleri bitirecek :thumbup:
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj SeRxx » 25 May 2012, 09:59

Thevenin yazdı:Haftalardir bir galeyan-i ask ile, "bu saat olmazsa saat sevdasina elveda" esigine gelme, olabilecegi belli olduktan sonra "saatin basina yolda bir sey gelse forumu atese verme" gibi onemli merhaleleri asmis olduk, hakikaten huzurluyuz, gec olsun guc olmasin, tebrikler :champ: :D

Bu arada hatirladigim kadari ile TSF SE 25/44 Cinman'in USA'de kendisine ulasmayip kaybolan saatinin yerine yapilan saat ve o saat de teslim alinmisti. Buralarda bir yerlerde halen akibeti mechul bir no. 25 var :D

The Legend of TSF SE will go on... :D

Thevenin :D Teşekkürler dostum :champ:
Sniper'ları gönderdim diğer 25 numaralıyı araklayan vatandaşı gördükleri yerde....
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj Archimed » 25 May 2012, 09:59

Serkan iyi günlerde kullan :champ:

Rahmetli Abidin Dino'nun yapamadığı resmin sen kendisine kavuştun :thumbup:
Kullanıcı avatarı
Archimed

Mesaj SeRxx » 25 May 2012, 10:01

Herojd harbiden o önemli eseri geri almak gerek. O saat bir gün bir yerlerden ortaya çıkacak eminim :thumbup:
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj sercankaf » 25 May 2012, 10:04

serxx yazdı:
whiskey yazdı:Hayırlı uğurlu olsun Serxx :thumbup:

Fırsat bulmuşken tekrar hatırlatayım. Steinhart TSF SE ARIYORUM! Şu saatten bir tane bulsam herşeyimi vereceğim arkadaş ne saatmiş bu böyle ya :D

Teşekkür ederin Whiskey. 2. proje için sabret o proje tüm dertleri bitirecek :thumbup:

Su ikinci proje gelsin artik :)
Coming together is a beginning. Keeping together is progress. Working together is success.
Kullanıcı avatarı
sercankaf

Mesaj SeRxx » 25 May 2012, 10:09

Flieger,Enewwss çok çok teşekkürler :champ:

Baran yazdı:serxx Gercekten kendim alsam bu kadar sevinirdim.Guzel gunlerde keyifle kullanman dileğiyle. :champ: Bu arada merak ettiğim konu ise,forumda bu saat için tabiri caizse canını verecek bircok üye mevcut ki bende zamanında sormuştum fakat eski proje olup limitli üretildiği söylenmişti.Saatler cıkıyor piyasaya daha öncede biri edinmişti sanırım.NAsıl oluyor bu iş biri acıklayabilirmi?

Baran çok teşekkür ederim dostum, sen de umarım en kısa sürede istediğin saatlere kavuşursun..
VinceFB'nin aldığı saat Amerika'da birinin saatiydi adam saatini kullanmadan satmak istemişti o da VinceFB'ye kısmet oldu. Benim ki ise Cinman'in aldığı ama kargo sırasında kaybolan saatti. Firma Cinman'e tekrar yapma sözü vermişti ben de şansımı denedim Cinman'den istedim sağolsun tekrar çok teşekkür ederim kibarca tüm hakkını devretti. 50 gün uğraşın sonunda kendi adıma sertifikalı şekilde, dün elime ulaştı :thumbup: Üzülerek artık bunun son kullanılmamış TSF SE olduğunu tekrarlıyorum. Bundan sonra çıkarsa ben de ne oluyor lan diyeceğim :D

2fast4u çok teşekkür ederim, natonun sebebi buydu ;) :thumbup:

Archimed çok teşekkürler gerçekten o resimi yaşattı bana :thumbup:
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj Hsnmrycl » 25 May 2012, 10:36

Baran yazdı:Bence ürettilebilirdi zor bişey olduğunu sanmıyorum.20 kişi cıkar sanıyorum alacak.

şimdiden 2 olduk :thumbup:
öd tengri aysar; kişi oglı kop ölgeli törümiş.
Kullanıcı avatarı
Hsnmrycl

ÖncekiSonraki

Dön TSF İsviçre Saat Kullanıcı İncelemeleri - Swiss Watch User Reviews

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 297 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners