TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Falcon Marka Saatler Hakk覺nda Bilgisi Olan Var m覺?

Antika Saatler ve Cep Saatleri zerine Payla覺mlar

Falcon Marka Saatler Hakk覺nda Bilgisi Olan Var m覺?

Mesaj apeyron78 » 05 Eyl 2011, 14:35

Merhaba Arkadalar,

Benim elimde annemin Almanya'dan babama nian hediyesi olarak getirdii(tarih 1976) ve 癟ok kaliteli olduunu s繹yledii Falcon marka bir saat var. Ancak ben b繹yle bir saat markas覺 bulam覺yorum google'da. Saat kurmal覺 bir mekanizmaya sahip ve 羹retim tarihine g繹re olduk癟a dikkat 癟ekici bir yap覺s覺 var. En k覺sa zamanda resimlerini ekliyeceim. Acaba bu marka hakk覺nda bilgisi olan var m覺 ve Ankara'da bu saati tekrar kullan覺labilir k覺lacak bir saat ustas覺 varm覺d覺r tan覺d覺覺n覺z(saat bir b羹t羹n a癟覺lmam覺 durumda ancak neden 癟al覺mad覺覺n覺 anlayacak yetkinlikte deilim ve s覺radan saat癟iler biz tamir edemeyiz gibi laflar ettiler)? Cevaplar覺n覺z i癟in imdiden teekk羹rler...
Kullan覺c覺 avatar覺
apeyron78

Kay覺t: 01 Eyl 2010, 14:21

Re: Falcon Marka Saatler Hakk覺nda Bilgisi Olan Var m覺?

Mesaj apeyron78 » 18 May 2012, 10:49

Arkadalar yurt d覺覺nda olmam nedeniyle saatin resmini yeni 癟ekebildim. Umar覺m hakk覺nda bir bilgisi olan 癟覺kar. Birde elimde dedemden kalma g羹m羹, 癟al覺覺r durumda k繹stekli bir Rus saati var. Bu saatlere merak覺 olan arkadalar覺n yorumlar覺n覺 ve bilgilerini paylamas覺n覺 rica ediyorum. Falcon'un yeniden hayata d繹nd羹r羹lme ihtimali var m覺? varsa kime bavurmal覺y覺m. Cevaplar i癟in imdiden teekk羹rler. 襤te resimler.

Resim

Uploaded with ImageShack.us

Resim

http://imageshack.us/content_round.php? ... 192722.jpg

Resim

Resim

Resim

Kullan覺c覺 avatar覺
apeyron78

Kay覺t: 01 Eyl 2010, 14:21

Re: Falcon Marka Saatler Hakk覺nda Bilgisi Olan Var m覺?

Mesaj mistereko » 02 Haz 2012, 22:36

Merhaba Apeyron78,

Benim de senin Falcon gibi ayn覺 model fakat kadran覺 farkl覺 renk olan Falcon'um var.

viewtopic.php?f=76&t=6873&p=115024#p115024

Par癟a bak覺m覺nda s覺k覺nt覺 yaamazs覺n, mekanizma olarak 癟ok kaliteli ve oturmu ETA makine kullan覺l覺yor, ki uanda da 癟al覺覺r olduuna 羹phem yok. San覺yorum orijinal kurma kolu kay覺p ama problem olmaz,orjinalini bulamazsan da baka bir kurma kolu da tak覺labilir. ok d羹羹k bir fiyata cam覺n覺 yenileyip, arzu edersen bir de kordon alarak(deri yada benim kulland覺覺m gibi nato) 癟ok b羹y羹k bir keyifle kullanabilirsin.

Sevgiler
Time is precious
Kullan覺c覺 avatar覺
mistereko

Ya: 37
Kay覺t: 04 Ara 2011, 02:09

D繹n TSF Antika Saatler & Cep Saatleri - Vintage & Pocket Watches

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 24 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners