TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Pulsar PS9031 Kutu Açılışı ve İnceleme

Japon ve Asya Üretimi Mekanizmalı Saat İncelemeleri ve Kutu Açılışları Bölümü
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Japon Saat İncelemeleri Bölümümüzde Üyelerimizin ve TSF'nin İncelediği Japon ve Asya Mekanizmalı Saat Marka ve Modellerinin Kutu Açılış, İzlenim, Teknik Mekanizma Verileri, Makro Fotoğraf, Video, Tavsiye ve Yorumlarını Kapsayan Birçok Değerlendirme Kriterine Ulaşabilirsiniz.

Pulsar PS9031 Kutu Açılışı ve İnceleme

Mesaj SeRxx » 17 May 2012, 11:07

Babama yaklaşık 1.5 yıldır saat almaya çalışıyordum. Bu süre içinde Seiko Srn005 aldım 2 gün kullandıktan sonra saati spor ve kaba buldu, satmak zorunda kaldım; gidip mağazadan Tissot Couturier aldık 2 hafta kullandıktan sonra beğenmedi ve bir süre ben kullandım sattım; Tissot T-Classic aldım onu da çok cılız ve klasik buldu yine sattım, en son kendisine benim kullandığım Longines Conquest Automatic 39mm saatimi teklif ettim hatta yalvardım :D malesef onu da kabul etmedi. Sonra bir gün nette kendine saat bakarken bulduğu bu Pulsar'ı eBay'den her şey dahil 75 Dolar'a sipariş verdim hepimiz kurtulduk :D :champ:

Pulsar - PS9031
-39mm - 8mm boyut.
-Japon Quartz mekanizma
-50m Su geçirmezlik

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Re: Pulsar PS9031 Kutu Açılışı ve İnceleme

Mesaj asymptote » 17 May 2012, 11:13

serxx yazdı:Babama yaklaşık 1.5 yıldır saat almaya çalışıyordum. Bu süre içinde Seiko Srn005 aldım 2 gün kullandıktan sonra saati spor ve kaba buldu, satmak zorunda kaldım; gidip mağazadan Tissot Couturier aldık 2 hafta kullandıktan sonra beğenmedi ve bir süre ben kullandım sattım; Tissot T-Classic aldım onu da çok cılız ve klasik buldu yine sattım, en son kendisine benim kullandığım Longines Conquest Automatic 39mm saatimi teklif ettim hatta yalvardım :D malesef onu da kabul etmedi. Sonra bir gün nette kendine saat bakarken bulduğu bu Pulsar'ı eBay'den her şey dahil 75 Dolar'a sipariş verdim hepimiz kurtulduk :D :champ:

:lol:
Babanızı tebrik ediyorum, zevki gerçekten muhteşem. Bu saati ben de optik olarak çok beğendim. Eski insanlarda zevk var azizim.. ;) Seni de hayırlı evlat olduğun için takdir ediyorum Serkancım.. ;) :thumbup:
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj msturan » 17 May 2012, 11:17

Hayırlı olsun serxx, bence gerçekten şık bir Pulsar 8-) İyi günlerde kullansın baban :champ:
Eğer bir Patek Philippe'e sahipseniz, artık ölebilirsiniz demektir. Mission Completed.
Kullanıcı avatarı
msturan

Mesaj razz » 17 May 2012, 11:18

Babalara saat beğendirme mevzusunu yakinen bilirim :D 75,00 USD'a ucuz kurtulmuşsun diyelim ;)

PS: Saat daha iyi bir kayışı hak ediyor.. :geek:
" The difference between men and boyZ is the price of their toyZ "
Kullanıcı avatarı
razz

Mesaj msturan » 17 May 2012, 11:19

serxx yazdı:Babama yaklaşık 1.5 yıldır saat almaya çalışıyordum. Bu süre içinde Seiko Srn005 aldım 2 gün kullandıktan sonra saati spor ve kaba buldu, satmak zorunda kaldım; gidip mağazadan Tissot Couturier aldık 2 hafta kullandıktan sonra beğenmedi ve bir süre ben kullandım sattım; Tissot T-Classic aldım onu da çok cılız ve klasik buldu yine sattım, en son kendisine benim kullandığım Longines Conquest Automatic 39mm saatimi teklif ettim hatta yalvardım :D malesef onu da kabul etmedi. Sonra bir gün nette kendine saat bakarken bulduğu bu Pulsar'ı eBay'den her şey dahil 75 Dolar'a sipariş verdim hepimiz kurtulduk :D :champ:

Bu arada, acaba bu süreç içerisinde Carrera'ya hiç bir eğilimi oldu mu babanın serxx? :D Belki tüm bu beğenmemeler, sen Carrera'yı öneresin diyedir? :D
Eğer bir Patek Philippe'e sahipseniz, artık ölebilirsiniz demektir. Mission Completed.
Kullanıcı avatarı
msturan

Mesaj Emre » 17 May 2012, 11:21

Saat oldukca guzel. Gule gule kullansin baban :) Hatta nerdeyse senin Carrera'ya dil uzatcam :D
T S F = P A Y L A Ş I M
Kullanıcı avatarı
Emre
Editor

Mesaj SeRxx » 17 May 2012, 11:25

Cengiz Abi :D Teşekkür ederim :champ:

Teşekkür ederim Msturan :champ: optik olarak gerçekten canlı ve çok şık duruyor :thumbup: Carreya'yı da önerdim ama demir yığınında başka bir şeye benzetemedi malesef :D

Razz bunda öncesi biraz masraflı oldu ama son anda yine ucuza kurtuldum :D Şu an kaliteli bir deri kayış hazırda bekliyor :thumbup:

Emre teşekkür ederim. Benim Carrera'nın karizması gitti bu saatin yanında :D
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj herofb » 17 May 2012, 11:39

hayırlı olsun Serxx , gerçekten çok şık bir saat , güle güle kullanılsın
Kullanıcı avatarı
herofb

Sonraki

Dön TSF Japon Saat Kullanıcı İncelemeleri - Japanese Watch User Reviews

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 27 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners