asymptote'un önerisiyle gri ve siyah-gri çizgili nato kayış deneyecektim fakat Ramazan Usta'da sadece siyah nato kalmıştı.. Siyahın de nedense

mucadeleci yazdı: -x- den önceki -u- yu görmesen vintage bir rolex zannedebilirdim saati
Ben de çok yakıştırdım mücadeleci, çok teşekkürler 
Nato hem sıcak havalarda deriye bir alternatif oluşturur hem de farklılık katar. Saat papucunu giymiş ne de olsa, acelesi yok, natoyu da denersin bir ara
Nato'yu en kısa zamanda deneyeceğim, hem de dediğin gibi, sıcak havalarda bu derinin yerini alabilir
Saat uzun bir süre Hamilton'u dinlenmeye çekecek gibi görünüyor 
Senin fotoğraflar da beni benden alıyor gerçekten, çok güzel bir doğada yaşıyorsun
Değerini bil msturan yazdı:Bugün Razz'ın çok değerli önerisiyle gittiğim Sirkeci'deki Ramazan Usta'da çok yakıştığını düşündüğüm bu kahverengi deri kayışı dede yadigarına almış bulunuyorum![]()
asymptote'un önerisiyle gri ve siyah-gri çizgili nato kayış deneyecektim fakat Ramazan Usta'da sadece siyah nato kalmıştı.. Siyahın de nedensesaati göstermediğini düşündüğümden pek sıcak bakmadım.. Fakat asymptote'un dediği gibi, en yakın zamanda bir gri nato kayış temini mükemmel olacaktır diye düşünüyorum..

Dön TSF Yaşam Stili - Lifestyle & Entertainment
Bu forumu gezen kullanıcılar: ceyyhun, gargamell, yaman20 ve 113 misafir
|
||||||||||||||