Japon ve Asya Üretimi Mekanizmalı Saat İncelemeleri ve Kutu Açılışları Bölümü
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Japon Saat İncelemeleri Bölümümüzde Üyelerimizin ve TSF'nin İncelediği Japon ve Asya Mekanizmalı Saat Marka ve Modellerinin Kutu Açılış, İzlenim, Teknik Mekanizma Verileri, Makro Fotoğraf, Video, Tavsiye ve Yorumlarını Kapsayan Birçok Değerlendirme Kriterine Ulaşabilirsiniz.
hem teşekkür hemde rica ederim *Drk İzlenimlerimi paylaşmak için sizden müsade istiyorum, Anaannem'e davetliyim, bana pasta almış da Gece döndüğümde yazacağım inşallah
mucadeleci: İyi günlerde kullanmanı dilerim dostum.. Saati beğenmene çok sevindim.. Bu arada doğum günün de kutlu olsun Kol düğmelerini mavi kadranlı Seiko 5 ile uyumlu olur diye düşünerek göndermiştim hoşuna gitmesine çok sevindim..
PS: Kutu Özgür dostumun emanetidir, yaşı hakkında ne diyorsa doğrudur
" The difference between men and boyZ is the price of their toyZ "
Eyvallah *Razz Kol düğmelerine gelince, mavi kadranlı Seiko5 ile uymunu düşündüğün aklıma gelmişti, bununla birlikte aksesuar satan bir dükkana girsem kendime beğeneceğim kol düğmelerinin başında bu gelirdi emin olabilirsin zira bana Gökyüzünü ve Denizi hatırlattığı için olsa gerek en sevdiğim renk Mavi dir. Tekrar teşekkürler dostum
Çok güzel hareketler bunlar.. Mücadeleci hayırlı olsun yeni saatin, bu Seiko benim de çok beğendiğim bir model Bilekte çekilmiş fotoğraflar ise şahane Mübarek yaşa hoşgeldin bu arada Yeni yaşının sana yeni ufuklar getirmesini dilerim dostum..
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein