Japon ve Asya Üretimi Mekanizmalı Saat İncelemeleri ve Kutu Açılışları Bölümü
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Japon Saat İncelemeleri Bölümümüzde Üyelerimizin ve TSF'nin İncelediği Japon ve Asya Mekanizmalı Saat Marka ve Modellerinin Kutu Açılış, İzlenim, Teknik Mekanizma Verileri, Makro Fotoğraf, Video, Tavsiye ve Yorumlarını Kapsayan Birçok Değerlendirme Kriterine Ulaşabilirsiniz.
*vince teşekkürler *vmetin teşekkürler, emin ol daha yeni döndüm çeşmeden ama sırf dediğini yapmak için hafta içi bir fırsatını bulup tekrar gitmeyi planlıyorum nasipse inşallah *alperen, teşekkürler *kagankagan, teşekkürler *serxx sen İzmir'e gelirsen emin ol elimizden bir çay ile kurtulamazsın, verdiğin 3 kilonun en az 1ini alır gidersin *Drago hocam teşekkür ederim, bunlar elimden geldiğince net olmasına çalıştığım fotoğraflar detaylı teknik bilgi ise yolda Orjinal kutusu ile gelmedi ama orjinal sertifikası ile geldi saatimiz Haza beyefendi ve gani gönüllü dostum *Razz buradan beğenimi ve bana veriği mutluluğu kelimelere dökemeyeceğim güzellikte MAVİ birde hediye iliştirmiş malum emanetimizin yanına, huzurunuzda kendisine çok teşekkür ediyorum ve bu hediyeyi bugün itibarı ile doğum günüm olduğu için dostum *Razz'dan 31. yaş hediyesi olarak kabul ediyorum Bu saatin arka kapağı çok hoşuma gidiyor... Bilek fotoğraflarımızda yüksek beğenilerinizi umarak huzurunuzda...
Ben buradayım diyen harika bir saat, Razz ilk aldığı günden beri gözüm üzerindeydi, iyi günlerde kullan Mucadeleci Bu arada dogum gunünü de en içten duygularla kutlarım dostum, aramıza hosgeldin