TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Yakın Zamanda Panerai Almayı Düşünenler Dikkat

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Yakın Zamanda Panerai Almayı Düşünenler Dikkat

Mesaj drk » 27 Nis 2012, 20:31

Bugün aldığım bir bilgiye göre kompozit modellerin, 386 ve 375, üretimi iptal edilmiş. Almak için çıkmasını bekleyenlere duyurmak istedim ;)
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj ernest0 » 08 May 2012, 21:10

Sn drk Selamlar,

Bugun almanya'dan panerai pam00005 sordurdum dediginiz gibi 3.700 euro fiyat verdiler.

Gerci daha onceden birkac defa alisveris yaptigimiz uhren blome magazasi oldugu icin en az 300-400 euroluk bir pazarlik payimiz var.

400 euro gibi de bir tax free aliriz ve saat yaklasik 3.000 eurolara gelir.

Sizce Turkiye'de pazarlikla daha iyi bir rakama almak mumkun mudur?

Bir aksilik olmazsa cuma gunu kuzenim gelecek yani Almanya'dan aldirma sansim var.

Aslinda konu yeri degil ama sizi yakalmisken sorayim:)

Ayni yerden rolex milgauss icin 6.000 euro liste fiyati aldik, 500 euro gibi bir pazarlik ve yaklasik 700 euro gibi bir tax free ile 4.800 eurolara alabilecegimizi umuyorum.

( ayrica bankalarin yurtdisi taksit kampanyalari ile 5 esit taksit imkanimiz var tabiki tax freesiz fiyattan taksit olacak tax free yi havalimanindan nakit alacagiz)

Saatler ve fiyatlari hakkinda yorumlarinizi rica ederim

( konu sahibi sn. Drk oldugu icin ona hitaben yazdim, herkesin degerli yorumlarini beklerim )

Selamlar, Saygilar....
İmzanız

Bu oluşturduğunuz mesajlara eklenebilecek bir yazı bloğudur. 200 karakterlik limiti vardır.
Kullanıcı avatarı
ernest0

Mesaj vmetin » 08 May 2012, 21:14

panerai aynı fiyata buradan alınabilir
Kullanıcı avatarı
vmetin

Mesaj drk » 08 May 2012, 21:17

Liste fiyatları avrupa ve Türkiye'de aynı. Daha ucuz almamız ihtimal dahilinde ancak aynı fiyata kesinlikle alırız. Hal böyle olunca ben olsam ülkemden alırım.

Milgauss GVden bahsediyorsak (yeşil camlı olan) Türkiye'de 4800euroya garantili ve sıfır olarak bulmak mümkün değil. Eğer saat aklınıza yattıysa kesinlikle kaçırmayın :thumbup:
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj ernest0 » 08 May 2012, 21:52

Drk yazdı:Liste fiyatları avrupa ve Türkiye'de aynı. Daha ucuz almamız ihtimal dahilinde ancak aynı fiyata kesinlikle alırız. Hal böyle olunca ben olsam ülkemden alırım.

Milgauss GVden bahsediyorsak (yeşil camlı olan) Türkiye'de 4800euroya garantili ve sıfır olarak bulmak mümkün değil. Eğer saat aklınıza yattıysa kesinlikle kaçırmayın :thumbup:

Oncelikle yorumlar icin tesekkurler...

Dediginiz gibi panerai ayni fiyat olursa tabiki bende ulkemizden almayi dusunurum.

Evet Rolex milgauss - 116400 GV iyi diyorsunuz yani:) :) :) o zaman ben bu aksam iyice bir dusuneyim:)

Son bir saat daha sorsam?;)

Bu benim icin degil bana gore bir saat degil;
Rolex - datejust -116333
Bezel: fluted
Bracelet: oyster
Roman dial
Liste fiyati 8.480 euro verdiler.
Pazarlikla 7.600 eurolara duser , 1000 euroda tax free 5.600 euroya mal olur.

Yorumlarinizi rica ederim.

Selamlar, Saygilar...
İmzanız

Bu oluşturduğunuz mesajlara eklenebilecek bir yazı bloğudur. 200 karakterlik limiti vardır.
Kullanıcı avatarı
ernest0

Mesaj drk » 08 May 2012, 22:00

Sanırım yanlış yazdınız, 6600euro olması gerek. Dediğim gibi rolex için yurtdışı fiyatları Tr'den daha avantajlı. Bu arada bahsettiğim durum garantili, faturalı ürünler için geçerli, gray-market de olur derseniz fiyatlar değişiyor ;)
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj ernest0 » 08 May 2012, 22:30

Drk yazdı:Sanırım yanlış yazdınız, 6600euro olması gerek. Dediğim gibi rolex için yurtdışı fiyatları Tr'den daha avantajlı. Bu arada bahsettiğim durum garantili, faturalı ürünler için geçerli, gray-market de olur derseniz fiyatlar değişiyor ;)

Evet yanlis yazmisim 6.600 euro.

Haklisiniz 2 ay once esime dogum hediyesi rolex datejust-116233 aldik.

Yine dusseldorf uhren blome'dan, liste fiyati olarak 7.900 euro istediler, 800 euro indirim yaptilar, 900 euro tax aldik ve saat bize 6.200 euro'ya geldi.( 6.200 x 2.35 = 14.570 tl )

İstanbul da istinye park rhodium 19.000 tl ye birakmisti kredi karti tek cekim.

Sizlere sordugum saatlerle birlikte rolex'in yurtdisinda daha uygun oldugu kesin.

Peki sizce panerainin tum modelleri mi Tr de daha uygundur yoksa ucuz modelleri mi?

Tesekkurler...
İmzanız

Kullanıcı avatarı
ernest0

Mesaj drk » 08 May 2012, 22:32

Tüm modelleri, tabi bazı modelleri kolayca bulunamayabiliyor.
Kullanıcı avatarı
drk

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 176 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners