TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Seiko 5 Military Kutu Açılışı

Japon ve Asya Üretimi Mekanizmalı Saat İncelemeleri ve Kutu Açılışları Bölümü
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Japon Saat İncelemeleri Bölümümüzde Üyelerimizin ve TSF'nin İncelediği Japon ve Asya Mekanizmalı Saat Marka ve Modellerinin Kutu Açılış, İzlenim, Teknik Mekanizma Verileri, Makro Fotoğraf, Video, Tavsiye ve Yorumlarını Kapsayan Birçok Değerlendirme Kriterine Ulaşabilirsiniz.

Re: Seiko 5 Military Kutu Açılışı

Mesaj Ziyaliv » 26 Nis 2012, 20:53

Hayırlı olsun renk olarak bej tam yazlık, iyi günlerde kullanınız.
"Saat, Saatçiden Alınır...."
Kullanıcı avatarı
Ziyaliv

Mesaj bulenty » 28 Nis 2012, 06:18

Tekrar teşekkürlerimi sunuyorum :champ:

Arkadaşlar anormal bir sapma değeri olmadığı sürece ben satın aldığım saatlerin sapma değerini hiç ölçmedim.Hele mekanik ve vintage olarak aldıklarımın.Bırakın 5-10 saniyeyi 1-2 dakika bile benim için çok önemli değil.
Örnekse eğer ilk aldığım vintage saat olan 1911 elgin,24 saatte 5-6 dakika ileri gidiyor.Ben onun için bile o saati kurcalatmam.Kendim pişeyim,yanayım ve keza olgunlaşayım,ben kendim ayarlarım.

Sapma değeri hassasiyeti olan arkadaşlarımada saygı duyarım.Altını çizerek söylüyorum;bu forumda ortak meta saat olsada eminim herkesin seçiminde çok değişik dinamikler söz konusudur.Örnekse eğer şu anda bir saat peşindeyim,umarım almak kısmet olur sizlerle paylaşırım.Hani bir topik var;arkası önünden güzel olan diye;bunun hem arkası hem önü güzel,ben bu saatin günde 15 dakika saptığınıda bilsem alırım.

Bir arkadaşım Ö:M dan Seikonun sapma değerini sormuş,ben de ilgilenmediğim şeklinde yanıtladım.
Azıcık sitem sezdim yanıtında;niye paylaşmıyorsunuz benim için önemli diye...

Ben arkadaşlalarımla herşeyi paylaşırım,oun için forumdayız,ama ölçmeyi bile bilmediğim günlük sapma değeri çok anormallik olmadıktan sonra beni hiç ilgilendirmiyor.Beni hiç ilgilendirmeyen konuda nasıl paylaşımda bulunayım.

Örnekse eğer;şu beni ilgilendiriyor ve öğreniyorum.Mekanik saatlerde ayar nasıl yapılır ?Gözümü kırpmadan ustayı seyrediyorum.

Benim için en son söylenecek söz "paylaşmak istemediğim" şeklindeki yorumdur.
Hobisi olan insan,zararsızdır ve hatta iyi,güzel insandır
Kullanıcı avatarı
bulenty

Mesaj 2fast4u » 28 Nis 2012, 10:41

gule gule kullanın :champ:
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

Önceki

Dön TSF Japon Saat Kullanıcı İncelemeleri - Japanese Watch User Reviews

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 13 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners