dropby23 yazdı:Longines yönünde ikna edilmeye ihtiyacım var.
Benimde, önerimin doğruluğunun teyidine ihtiyacım var

Markaysa marka, modelse beğendiğiniz model, hemde daha uygun fiyata. Hala ikna olmadınızmı

dropby23 yazdı:4000 seviyesine çıkamayacağım kesin gibi. Maksimum olarak 3000 gözüküyor şuan için.
Şuan için seçenekler
Tag Heuer Aquaracer 300m
Longines Hydroconquest
Oris Divers Date
Drago yazdı:Arkadaşım,
mesajınıza cevap yazıp yazmama konusunda gerçekten tereddüt yaşadım ancak sonunda yazmaya karar verdim ki, konuyu zaten Bond başkanda biliyor zaten
Ben bu saatin siyah kadranlısını 2900 TL. peşin para vererek 28 Şubat'ta aldım,koluma taktım...Kolumdan çıkardığım akşamın ve gecenin sonunda sabah elime aldığımda durmuştu...Daha bir gün kullandım tam kurulmamıştır dedim...salladım filan, çalıştı koluma taktım...Ertesi gün işten çıkmak için zamanı bekliyorum bir gariplik var ...saate bakıyorum sanki hiç vakit geçmiyor, sonra bir baktım saat durmuş..şöyle kolumu bir -iki salladım saat çalıştı ama geriye doğru bir kaç saniye gitti durdu
,
, çıkardım kolumdan salladım tekrar, bu sefer banamısın demedi, çalışmadı bir türlü...Hemen aldığım yeri aradım,durumu açıkladım,yarın geri getireceğim dedim.
Ertesi gün mağazaya gittim, saati İstanbul'a onarıma göndereceklerini söylediler..ben yenisi ile değiştirilmesi gerektiğini 2 günlük saatte onarım kabul etmeyeceğimi söyledim, tamam dediler...saat gitti, araya Baselworld'ler filan girdi, neyse uzatmayalım, saat hiçbir sorun yok diye aynen geri gönderildi. Düşünebiliyormusunuz saat kolumda durmuş, bayiiye götürmüşüm o da görmüş ve saati ithalatçıya göndermiş ama onlar "saat turp gibi" bir yorumla geri gönderiyorlar...Şansıma satıcı aklı başında bir adamdı da paramı geri verip saati aldı...
Şimdi bu benim başımdan geçen bir olay...Yorum sizlerin.
Yani çokta çıldırmayın derim ben size...
Anafikir: İthalatçısı bana pek güven vermedi.
saygılar
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 143 misafir
|