TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

TAG Heuer Aquaracer Calibre 5 300M Yorum

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

TAG Heuer Aquaracer Calibre 5 300M Yorum

Mesaj dropby23 » 01 Nis 2012, 16:23

Arkadaşlar bu saat rüyalarıma giriyor artık kesinlikle almak zorunda hissediyorum kendimi. Aslında 500m olanı beğenmiştim ama fiyatları arasında ciddi bir uçurum var.

TAG Heuer WAN2111.BA0822 :arrow: http://www.ugursaat.com/?urun-9089-TAG-HEUER-WAN2111-BA0822.html

Resim

Saati 12 taksitle olacak şekilde 3000tl'ye kadar indirttim. Daha ucuza bulabileceğimi düşünüyor musunuz ? Yada önerileriniz neler nereden daha uygun alabilirim.

Teşekkürler.
Kullanıcı avatarı
dropby23

Re: TAG Heuer Aquaracer Calibre 5 300M Çıldırmak Üzereyim

Mesaj vincefb » 01 Nis 2012, 17:02

Tag severler buraya :D

Ben maalesef Tag Heuer hiç kullanmadım ve bi ömür kullanıcağımıda düşünmüyorum :?
ama ilgili arkadaşlar şimdi yetişir size ;)
Kullanıcı avatarı
vincefb

Mesaj dropby23 » 01 Nis 2012, 17:18

Siz neden kullanmayı düşünmüyor sunuz?
Kullanıcı avatarı
dropby23

Mesaj vincefb » 01 Nis 2012, 17:30

Marka bilinirliği, kalitesi ve son dönemde geliştirdikleri mekanizmalar diğer saat firmalarına parmak ısırtıcak cinsten..

Çok güzel bir atakda olduğunu düşünüyorum Tag Heur firmasının..

Benim kullanmamayı düşünmeme sebebimi şöyle açıklıyım, tarzım değil :)
Kullanıcı avatarı
vincefb

Mesaj msturan » 01 Nis 2012, 18:17

Ben naçizane 12 taksitle 3000 liraya iyi bir indirim almışsınız diyebilirim.. Üstadlarımız yazacaktır zaten.. Benim de bu fiyatta düşüneceğim bir saattir :thumbup:
Eğer bir Patek Philippe'e sahipseniz, artık ölebilirsiniz demektir. Mission Completed.
Kullanıcı avatarı
msturan

Mesaj Bond » 01 Nis 2012, 18:39

Çıldırma boş yere, güle güle kullan şimdiden :champ: Markası, fiyatı, her tarzla uyumlu kullanılabilecek yapısı ve çapı ile ideal bir saat. WR değeri ise bonus olarak gayet iyi. Bu model önceki Aquaracer 300m ve yeni 500M arasındaki geçiş modeli. Fiyat olarak kadranda Calibre 5 yazmayan hemen hemen aynı optikte olan önceki modelini tercih edebilirsin, mekanizma aynı olmalı sadece kadranda yazmaz. Sanırım onu biraz daha uygun bulursun ama piyasada halen var mı bilemiyorum. Kutu açılışı yapmayı unutma ;)
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj SeRxx » 01 Nis 2012, 18:43

Tag severler buraya dediler, geldik :D

Mehabalar, öncelikle rüyalarınıza giren bir saati alma çizgisine yaklaşmanız çok mükemmel olmuş, herkese kısmet olmaz bu duygu ;)

Fiyat hakkında yorumda bulunayım; bu saatin etiket fiyatı 2000 CHF ( 3900 TL), alabileceğiniz en iyi indirim şu an nakite max. %35'tir ki bu indirimle 2500 TL seviyesine geliyor ... 2750 liraya 12 taksit yaptırabilirsiniz gibi bir his oluştu içimde :roll: 3000'i 12 taksite bölme teklifini birçok yerden alırsınız bence biraz daha araştırın :thumbup:

Saate gelince çok beğendiğim ve çok detaylı incelediğim bir model, zamanında alma ile almama arasında çok gidip geldim; kadranın okunabilirliği 500m'den kat kat iyi :thumbup: 500m ile arasında 1350 CHF fark var, benim şahsi görüşüm bu fark çoo.k fazla hiç gerek yok.

Bileğiniz çok büyük değilse 41mm boyutuyla çok iyi duracaktır, özellikle mavi kadranı şahane, saate yerinde bir spor hava katmış. Aquaracer 300m'e alternatif olarak önerebileceğim 41mm ve mavi kadranlı Longines HydroConquest var fiyatı da 1500 CHF civarında kesinlikle düşünülebilir :thumbup:
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj mucadeleci » 01 Nis 2012, 18:46

*serxx den TSF de olgunlaşmış bir TSFer yorumu :thumbup:
Zamana and olsun ki.....
Kullanıcı avatarı
mucadeleci

Sonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 137 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners