Razz yazdı:Aklıma Levent Kırca'nın ''.. yapmıyorum ulan darbe marbe..! '' diyerek mikrofonları dağıttığı Olacak O Kadar parodisi geldi..

Razz yazdı:Aklıma Levent Kırca'nın ''.. yapmıyorum ulan darbe marbe..! '' diyerek mikrofonları dağıttığı Olacak O Kadar parodisi geldi..
sedir yazdı:Razz yazdı:Teşekkürler arkadaşlar.. Hala karar verebilmiş değilim..Hayırlısı diyelim..
Ben aslında almaya karar "verdiğini", fakat daha önce yazdığım gibi bir "acaba" nedeniyle sorma ihtiyacı hissettiğini, şimdi verdiğin "kararı gözden geçirdiğini" düşünüyorum.
Şimdi bir çengel daha atayım. Aynı saatin üzerinde Rolex yazmasaydı bu kadar düşünür müydün?
Yani saati beğendiğin için mi markası için mi alacaksın?
Razz yazdı:Yorumlar için teşekkürler arkadaşlar..![]()
Saati kesinlikle almaya karar verseydim böyle bir konu açmaz, direkt paylaşırdım.. Daha önce olduğu gibi..![]()
Saati almayı düşünmemin nedenlerini zaten konunun başında açıkça belirtmiştim.. ve görüldüğü üzere; '' 34mm.'lik, pembe kadranlı çelik bir saati sırf markası Rolex diye almayı düşünüyorum.. '' gibi bir beyanda bulunmadım.. Neyse..
Sonuçta saati alMAmaya karar verdim.. Aklımda farklı alternatifler var, yeri geldiğinde tekrar fikrinizi rica ederim..
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 138 misafir
|