TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Rolex Air King 114200 Salmon Dial Yorum

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

TSF Bu Konuda Ne Düşünüyor?

A- Delikanlı Adama Yakışmaz
35
60%
B- Gayet Şık Seçim Yakışır
23
40%

Toplam oy : 58

Re: Rolex Air King 114200 Salmon Dial Yorum

Mesaj msturan » 30 Mar 2012, 14:40

Razz yazdı:Aklıma Levent Kırca'nın ''.. yapmıyorum ulan darbe marbe..! '' diyerek mikrofonları dağıttığı Olacak O Kadar parodisi geldi.. :)

:lol:
Eğer bir Patek Philippe'e sahipseniz, artık ölebilirsiniz demektir. Mission Completed.
Kullanıcı avatarı
msturan

Mesaj necati » 30 Mar 2012, 14:52

Razz yazdı:Aklıma Levent Kırca'nın ''.. yapmıyorum ulan darbe marbe..! '' diyerek mikrofonları dağıttığı Olacak O Kadar parodisi geldi.. :)

Bende onu diyorum, yapmayın darbe marbe. Başta alkışlayanınız çok olur ama sonra içeri tıkmak için peşinize düşerler :D
Kullanıcı avatarı
necati

Rolex Air King 114200 Salmon Dial Yorum

Mesaj mlm » 30 Mar 2012, 15:52

Razz :lol:
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullanıcı avatarı
mlm

Mesaj Drago » 30 Mar 2012, 18:43

sedir yazdı:
Razz yazdı:Teşekkürler arkadaşlar.. Hala karar verebilmiş değilim.. :? Hayırlısı diyelim..

Ben aslında almaya karar "verdiğini", fakat daha önce yazdığım gibi bir "acaba" nedeniyle sorma ihtiyacı hissettiğini, şimdi verdiğin "kararı gözden geçirdiğini" düşünüyorum.
Şimdi bir çengel daha atayım. Aynı saatin üzerinde Rolex yazmasaydı bu kadar düşünür müydün?
Yani saati beğendiğin için mi markası için mi alacaksın?

İşte zurnanın zırt dediği yer burası ve bu soru sadece Razz'a sorulmuş bir soru olmayıp hepimize sorulmuş sayılmalıdır... ;)
Kullanıcı avatarı
Drago

Mesaj okz » 30 Mar 2012, 22:15

Reyiz bence alırsan ilk başlarda içindeki beğeni-heves ile seni bir süre memnun eder,ancak -bence- kısa zaman sonra yavaş yavaş kadran rengine,sonrada boyutuna takılır,saatten soğuyup satarsın,ve bu modelden renk-boyut yüzünden de biraz zarar edebilirsin gibi geliyor bana :)
Kullanıcı avatarı
okz

Mesaj razz » 31 Mar 2012, 01:47

Yorumlar için teşekkürler arkadaşlar.. :champ:

Saati kesinlikle almaya karar verseydim böyle bir konu açmaz, direkt paylaşırdım.. Daha önce olduğu gibi.. :thumbup:

Saati almayı düşünmemin nedenlerini zaten konunun başında açıkça belirtmiştim.. ve görüldüğü üzere; '' 34mm.'lik, pembe kadranlı çelik bir saati sırf markası Rolex diye almayı düşünüyorum.. '' gibi bir beyanda bulunmadım.. Neyse..

Sonuçta saati alMAmaya karar verdim.. Aklımda farklı alternatifler var, yeri geldiğinde tekrar fikrinizi rica ederim..
" The difference between men and boyZ is the price of their toyZ "
Kullanıcı avatarı
razz

Mesaj Drago » 31 Mar 2012, 10:22

Razz yazdı:Yorumlar için teşekkürler arkadaşlar.. :champ:

Saati kesinlikle almaya karar verseydim böyle bir konu açmaz, direkt paylaşırdım.. Daha önce olduğu gibi.. :thumbup:

Saati almayı düşünmemin nedenlerini zaten konunun başında açıkça belirtmiştim.. ve görüldüğü üzere; '' 34mm.'lik, pembe kadranlı çelik bir saati sırf markası Rolex diye almayı düşünüyorum.. '' gibi bir beyanda bulunmadım.. Neyse..

Sonuçta saati alMAmaya karar verdim.. Aklımda farklı alternatifler var, yeri geldiğinde tekrar fikrinizi rica ederim..

Razz valla yüreğim ağzıma gelmişti alacaksın diye... sonuç olarak: :champ: :thumbup:
Kullanıcı avatarı
Drago

Mesaj Tolgi06 » 31 Mar 2012, 12:51

Razz; bu beyaz kadranlı versiyonunu bu yaz tatildeyken babamın bir arkadaşının kolunda görüp incelemiştim.Bileklerim ince benimde saat elimdeyken küçük göründü biraz fakat koluma takınca o kadar da kötü durmamıştı(çap sorun değilmiş zaten senin için ).Kolda neredeyse hissedilmemesi de beni benden almıştı.

Fakat yine de diğer Rolex modellerine göre fazla sönük kalıyor diye düşünüyorum.Ankette "şık" diye oy verdim ama almaman bence de mantıklı olmuş...

All gold Daytona'ya sakla kendini dostum...
Kullanıcı avatarı
Tolgi06

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 138 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners