TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Rolex Air King 114200 Salmon Dial Yorum

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

TSF Bu Konuda Ne Düşünüyor?

A- Delikanlı Adama Yakışmaz
35
60%
B- Gayet Şık Seçim Yakışır
23
40%

Toplam oy : 58

Re: Rolex Air King 114200 Salmon Dial Yorum

Mesaj msturan » 30 Mar 2012, 00:22

Buralar çok karışmış :shock: Razz, saat hakkında nedense ben bir şey hissedemedim :? Yani; kadran renginden, olumsuz oy verecek kadar etkilenmedim; ama saat olumlu oy verecek kadar da heyecanlandırmadı nedense :roll:

34 mm konusunda ise diyebileceğim tek şey "Ben bu bilekle (ölçüsünü bilmiyorum bileğimin, ama ortalama bir bayanla incelik konusunda yarışabilirim) 44mm genişliğinde ve 16.5 mm kalınlığında bir saat takıyorum." olur(RazZ stAyLa Turkish version).

İşin "Ben olsaydım" adlı fiyat analizi kısmına gelince de, "Ben, o parayı sonraya saklardım; patron'un aktif üye torpilini değerlendirirdim." diyorum.. :champ:

Fakat her ne olursa olsun; bunlar benim nacizane düşüncelerim tabii, Razz :thumbup: Kolay gelsin..
Eğer bir Patek Philippe'e sahipseniz, artık ölebilirsiniz demektir. Mission Completed.
Kullanıcı avatarı
msturan

Mesaj SeRxx » 30 Mar 2012, 00:27

msturan yazdı:Buralar çok karışmış :shock: Razz, saat hakkında nedense ben bir şey hissedemedim :? Yani; kadran renginden, olumsuz oy verecek kadar etkilenmedim; ama saat olumlu oy verecek kadar da heyecanlandırmadı nedense :roll:

34 mm konusunda ise diyebileceğim tek şey "Ben bu bilekle (ölçüsünü bilmiyorum bileğimin, ama ortalama bir bayanla incelik konusunda yarışabilirim) 44mm genişliğinde ve 16.5 mm kalınlığında bir saat takıyorum." olur(RazZ stAyLa Turkish version).

İşin "Ben olsaydım" adlı fiyat analizi kısmına gelince de, "Ben, o parayı sonraya saklardım; patron'un aktif üye torpilini değerlendirirdim." diyorum.. :champ:

Fakat her ne olursa olsun; bunlar benim nacizane düşüncelerim tabii, Razz :thumbup: Kolay gelsin..

Msturan müsadenle, +1
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj msturan » 30 Mar 2012, 00:33

Ne demek serxx :D
Eğer bir Patek Philippe'e sahipseniz, artık ölebilirsiniz demektir. Mission Completed.
Kullanıcı avatarı
msturan

Mesaj razz » 30 Mar 2012, 00:47

msturan & serxx: Teşekkürler :champ:
Halen karar verebilmiş değilim.. :roll: Bakalım.. :?:
" The difference between men and boyZ is the price of their toyZ "
Kullanıcı avatarı
razz

Mesaj Bond » 30 Mar 2012, 00:49

Biraz eğlence olsun, ben bu Air King modeline Dominos Pizza yılın elemanlarına logolu model yaptığından beri gıcığım :D

Resim
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj razz » 30 Mar 2012, 00:53

İşte beklenen One Hit Knock Out.. :D
" The difference between men and boyZ is the price of their toyZ "
Kullanıcı avatarı
razz

Mesaj Bond » 30 Mar 2012, 00:57

Totally uncool ama 90'lar Amerikası için normal diyelim dostum, Türkiye Dominos için bu uygulama olmadığına göre sorun yok :D
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj asymptote » 30 Mar 2012, 01:24

Bence kadran rengi çok güzel :thumbup: Kadran renk dışında diğer tasarım özellikleriyle de hoş.. İndisler, kollar, Air King yazı fontu vs.. Çok beğendim. Tek sorun 34 mm olan kasa ölçüsü (bana göre 38 mm nin altı erkek adama caiz değildir :D) Fakat kasa ölçüsünü sorun yapmadığını söylemişsin zaten. Bu hal ve şerait altında fiyatı da uygunsa bu saat alınır reyiz..

vincefb yazdı:Birde Razz, O avatara bu saat harbiden olmaz :lol:

pink cadillac' ı izlemişsindir vinceFB reyiz.. ;)

Resim
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 169 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners