TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Rolex Air King 114200 Salmon Dial Yorum

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

TSF Bu Konuda Ne Düşünüyor?

A- Delikanlı Adama Yakışmaz
35
60%
B- Gayet Şık Seçim Yakışır
23
40%

Toplam oy : 58

Re: Rolex Air King 114200 Salmon Dial Yorum

Mesaj drk » 29 Mar 2012, 22:51

Vincefb, gözüm büyük çaplara alıştı, 40mm bile küçük geliyor bana, haliyle 34mm tabancalı kamuflajlı saat bile yapsan kadın saati derim ben :D Elbette benim bakış açım doğru değil bu durumda. Hatta bende değiştirmeye çalışıyorum, yavaş yavaş küçülteceğim saatlerimi ;)

Renk çok farklı, ben alır mıyım hayır ama bu farklı olduğu gerçeğini değiştirmez. Razz için çapın bir önemi yoksa... yok yok yinede içime sinmeyen bir şeyler var :?
Kullanıcı avatarı
drk

Rolex Air King 114200 Salmon Dial Yorum

Mesaj mlm » 29 Mar 2012, 22:52

Ben de beğendiğimi söyleyemeyecegim dostum(saati beğendim aslında fakat seninle bu model yan yana guzel durmaz diye düşünüyorum), istedigin kondisyonda su tarz birşey olsa süper olurdu ..

Razz yazdı:ROLEX Date Black Dial on Oyster Bracelet with Smooth Bezel ( 34mm., U Serial - 1998 )

Resim
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullanıcı avatarı
mlm

Mesaj razz » 29 Mar 2012, 22:53

Ben Bond başkanı bekliyorum OHKN için: Cemil İpekçi saati.. :)
" The difference between men and boyZ is the price of their toyZ "
Kullanıcı avatarı
razz

Mesaj razz » 29 Mar 2012, 22:55

mlm: Aslında sana katılıyorum ancak o fotoğraftaki saat gerçekten iyi durumda değildi.. Ayrıca ben Salmon Dial kadran rengini de beğendim.. Hatta alayım diye oy bile verdim kendime '' Gayet Şık Seçim Yakışır '' diye :D
Kullanıcı avatarı
razz

Mesaj Drago » 29 Mar 2012, 22:56

Bu saati gerçek hayatta inceleme fırsatı buldum...Saat gerçekten şık duruyor,ancak çap çok küçük...ben aslında büyük kasalardan hoşlanmıyorum ama bu da çok küçük yani...

Ben şu an ki durumu "passing fun" olarak yorumluyorum...uzun süre kullanabileceğini sanmıyorum...Doğru seçim olmaz diyorum.
Kullanıcı avatarı
Drago

Mesaj razz » 29 Mar 2012, 23:01

Drago, ben çap mevzusunu gerçekten dert etmiyorum.. DateJust ile arasında 2mm. var.. :geek: Hatta eski nesil DateJust'tan bahsediyorsak eğer bu 2mm.'lik fark lug kalınlığı nedeniyle belli bile olmuyor.. :thumbup: Ancak '' passing fun '' konusunda sana katılıyorum :champ:
Kullanıcı avatarı
razz

Mesaj Bond » 29 Mar 2012, 23:03

Başkan beğendiysen al nasılsa istediğin zaman elden çıkartırsın ama şu var; ilki şimdi pek saat almalık zaman değil. All Gold Daytona koysan şu an alma derdim :D Öncelikle saat ne kadar dostum fiyat iyi mi? Ek olarak biliyorsun aktif TSF'liler olarak saatleri özel şartlarla alma imkanlarımız var. Bu işlere ara verip sonra tam istediğin sıfır bir DJ DD gibi benzer tarzda Rollie almak senin için büyük zevk olacaktır diye düşünüyorum. :champ:
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj Başkan2005 » 29 Mar 2012, 23:05

Ben de görüşümü belirteyim:

1. Yeni Air King modelinde, diğer Rolexlerde yapılmış olan geliştirmelere yer verilmiş mi? Yani SEL solid end link, yeni Submariner ve Daytona bileziklerindeki rahatlık ve ergonomi Air King'e de uygulanmış mı?

2. İçindeki makine yeni Datejust ve Submariner'lerde kullanılan Caliber 3135 gibi geliştirilmiş bir makine mi? Yeni tip COSC calibre nedir?

3. Görünüm olarak çok şık ve temiz olmasına karşın bir süre sonra bu saatten bir süre sonra sıkılma olasılığınız yüksek. Ne kadar önem vermeseniz de 34 mm çapın küçüklüğü, ayrıca diğer iki Rolexinizin çok altında bir model olması vs. Unutmayalım yine boyut nedeniyle tekrar satış kabiliyeti sınırlı. Bu nedenle sizin bu saate sınırlı bir fiyat vermeniz gerekir. Alan Furman'da yenisi 4260 USD. Kullanılmış olduğundan dolayı bu saate 3000 USD'dan fazla verecek misiniz?

Başkan
Kullanıcı avatarı
Başkan2005

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 151 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners