sedir yazdı:Eğer çelik bilezik gelecek dememiş olsaydınız içimde bir ukde kalacaktı.
Böyle kaliteli saatlere kauçuk/lastik/naylon/ip ve sairkordonları hiç yakıştıramıyorum.
Çelik bilezikle muhteşem olacaktır.
Kısa zamanda çelik bilezikli fotoğraflarını da görmek dileğiyle hayırlı olsun diyorum.
serxx yazdı:sedir yazdı:Eğer çelik bilezik gelecek dememiş olsaydınız içimde bir ukde kalacaktı.
Böyle kaliteli saatlere kauçuk/lastik/naylon/ip ve sairkordonları hiç yakıştıramıyorum.
Kısa zamanda çelik bilezikli fotoğraflarını da görmek dileğiyle hayırlı olsun diyorum.
Abi çelik bilezik almadım diye bana kızmıştın ama kesinlikle haklısınSenin için çelik bilezik arayışlarına başladım halledecem inş
sedir yazdı:serxx yazdı:sedir yazdı:Eğer çelik bilezik gelecek dememiş olsaydınız içimde bir ukde kalacaktı.
Abi çelik bilezik almadım diye bana kızmıştın ama kesinlikle haklısınSenin için çelik bilezik arayışlarına başladım halledecem inş
Buna kızmak değil de kendi beğenimi göstermek, biraz haddi zorlayarak tavsiyede bulunmak diyebiliriz.
Asıl sebep de şu: Deri kayış saatin ilk alındığında çok güzel duruyor, sonra bir-iki ay içinde "eski" görünüm kazanıyor.
Kauçuk ve sair kayışları sadece hava değişimi, suya dalarken gibi özel durumlar için kabul edilebilir buluyorum, bir de çocuk-genç saatlerinde olabilir.
Çelik bilezik ise tüm ihtiyaçları tek başına karşılıyor, saatle tam uyum içinde oluyor. Dilediğin zaman dilediğin deri kayışı alabilecekken çelik bilezik için mutlaka orijinali bulmak gerekiyor.
Deri, çelik, ip, kauçuk ve sair tüm kayış ve bilezik kullananlara selam ve sevgiler, iyi günlerde mutlulukla kullanımlar dilerim.
vmetin yazdı:saat çok güzel maşallah, buna aslında mesh bilezikte yakışır
Dön TSF İsviçre Saat Kullanıcı İncelemeleri - Swiss Watch User Reviews
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 325 misafir
|