Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
44mm luminor kasa kolda oldukça rahattır, mekanizma teknik ve görsel açıdan çok iyidir. Paneraide komplikasyon sevmem ama bu kişisel düşüncem, eğer komplikasyon olması gerekirse bakılacak başlıca modellerden biridir 233
Explorer2 yi de çok beğeniyorum ancak hali hazırda 3 tane daha rolex varken biri feda edilebilir bence
bence alınabilecek en iyi ve en popüler panerai modellerinden biri.. bir ara çok düşündüm ama ben am/pm göstergeli güncel modelden çok K serisi ve öncesinde üretilen "nokta" göstergeli modelleri beğeniyordum. bir süre araştırdım ama temiz biz ikinci el bulamayınca vazgeçtim. bence hiç düşünmeden alınacak bir saat
Rolex in temel modelleri submariner, daytona ve datejust bence. bu 3. ü yeter. Vincefb bence bu saati alabilirsin expII den vazgeçip. Hatta expII ile daytona ile de değişilir bence. Bilmiyorum daytona niyetiniz var mı ama. Panerai de ise bu 233 gayet güzel ve markanın çizgisini taşıyan bir model.
Ne edersen iyi edersin vince reyiz, sonuçta senin kolleksiyonda Patek'e kadar hiçbiri kalıcı değildir.. ExpII bana da güzel görünmeye başladı; ama bir gün birileri gidecek elbet
Eğer bir Patek Philippe'e sahipseniz, artık ölebilirsiniz demektir. Mission Completed.