Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.
Baran yazd覺:Zellikleri homu.spor i癟in birebir.Turkiyede sat覺l覺yormu saat? fiyat vs bilgisi olan varm覺
T羹rkiye'yi b覺rak yabanc覺 sitelerde bile 癟ok az yerde sat覺ta u an, 癟ok yeni bir saat. Yurt d覺覺 fiyat覺 350-400 aral覺覺nda san覺r覺m. Yurt i癟i sat覺 fiyat覺 1300-1400 TL (yeni simge yok klavyemde) olur iyimser bir tahminle..
"Evrende en b羹y羹k ziyan, sorgulama yeteneini yitirmi bir beyindir." - A. Einstein
Teekk羹rler asymptote. Baran'覺n sorduu benim de akl覺ma geldi, pilotbazaar.com adl覺 sitede saatin ad覺 var fiyat覺 yok. Ama dier Suunto'lar 500 USD ve civar覺 fiyatlarda. Bunun biraz daha yukarda olaca覺n覺 tahmin etmek zor deil.
Ben vucut cal覺覺yorum,hergun 1 saatte kou yuruyus antreman覺m var sahilde d覺arda.Ayn覺 zamanda sporda ac覺madan takaca覺m bir saat istiyorum.Gshock k覺yam覺yorum.Bu saatlerin daha uygun modellerinden almak isterim ama hangi modeli alaca覺m覺 bilemedim bak覺nca sitesinde.Ayr覺ca cahilce bir soru olacak ama normal saatide g繹steriyor d覺m覺 bunlar
Baran Normal saati g繹steriyor evet, 羹zerine bir de fal bak覺yor ayr覺ca aka bir yana senin ihtiyac覺n olan saat bu deil, Polar marka sporcu saatleri var nab覺z falan 繹l癟en, onlara bak bence, hem daha ekonomikler..
"Evrende en b羹y羹k ziyan, sorgulama yeteneini yitirmi bir beyindir." - A. Einstein
Bu saat Suunto X10'nun yerine ge癟ecek bir model anla覺lan. Ben de 2-3 g羹nd羹r bu saate bak覺yordum, tam istediim 繹zelliklere sahip bir saat, en 繹nemlisi de GPS...
"I may be wrong (But I doubt it!)" Steinhart Nav. B-Uhr TSF Special Edition 23/44