TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Casio PRG 110T 7VDR ve PRG-130 Hakkında Bilgi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Casio PRG 110T 7VDR ve PRG-130 Hakkında Bilgi

Mesaj mlm » 04 Ağu 2010, 21:19

drk hocam teşekkür ederim ilginize evet özellikle tasarımı beni en çok cezbeden tarafı oldu bu saatin. Titanyum bilezik konusunda size katılıyorum alırsam mutlaka titanyum bilezikli olacak. PRX 2000 i de inceledim fakat tasarım konusunda PRG 130 bence bu segmentte bir numara. Fiyat konusuna gelince yurtdışından veya yurtdışı internet alışveriş sitelerinden bu saat nasıl alınır nasıl getirtilir o konuda pek bir bilgim yok. gittigidiyora baktım orada da diğer saatlerde olduğu gibi ciddi bir indirim yok bu saatte. Bakalım en kötü ihtimalle bir mağazadan pazarlık yaparak peşin fiyatına güzel bir indirim yaptırıp o şekilde almayı düşünüyorum. İlginiz için tekrar teşekkürler.
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullanıcı avatarı
mlm

Mesaj Archezia » 17 Mar 2012, 02:45

Öncelikle "Hort!"

Konuyu başarıyla hortlattığıma göre derdimi anlatabilirim. Bugün bir arkadaşım için ebayde saat kovalıyordum. Birtane buldum son anda ve aceleyle rakamı girdim. Ben normalde küsuratlı girerim 10.03 gibi ama bu sefer aceleyle girdiğim için tam rakam girdim ve benimle aynı rakamı giren kullanıcıda kaldı. Bu durum sinirimi bozdu. Sonra birtane daha buldum onda da kazanacak bir rakam girmiştim ki takıldı kaldı sayfa ve benim verdiğim teklif gitmemiş, onu da kaçırdım. Bu sinirle hiç ama hiç alakam olmayan bir Casio Protrek modeline 4 dolar fazla verdim son anda artıyor zaten teklifler hep diye. Ama o da şansa bende kaldı :lol:

Sonuç olarak, alakam olmayan bir saati kazandım açık arttırmada. En yakın konu da bunu buldum yazıyorum, protrek falan arayanlar görür belki. Saat 203+28 kargo toplam 230 dolara kaldı bana. Burada 500-600 TL civarı satılıyor heralde. Eğer almak isteyen olursa benimle irtibata geçebilir. 230 dolara almış olur saati. Ben almayacağım çünkü, belki birine yardımım dokunur ucuza alır saati.

Link : http://www.ebay.com/itm/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&_trksid=p4340.l2557&autorefresh=true&item=360440967519&nma=true&rt=nc&si=yAt%252F5ebJTXFWtaPD5jQslZgBq2c%253D&sspagename=STRK%3AMEWAX%3AIT&orig_cvip=true&rt=nc

Saatin özelliklerini vs. hiçbirşey bilmiyorum dediğim gibi bana denk geldi şerefsiz saat :? :lol:
"I may be wrong (But I doubt it!)"
Steinhart Nav. B-Uhr TSF Special Edition 23/44
Kullanıcı avatarı
Archezia

Mesaj Thevenin » 17 Mar 2012, 03:25

Panpam hayirlisi, belki de bulusmanizi istedi cosmos :D

Henuz odemediysen saticiyla irtibata gecmeyi dene bence oncelikle. Munis bir panpamizsa "peki bid'ini yedigim, affettim, haydi devam et kapatma dukkanin onunu o halde 2nd chance yapayim" diyebilir, senden sonraki bidder ile anlasmaya calisir.

Yok inat yapar da ille de alacaksin derse, sanirim unpaid item puani dusulur hesabina en fazla, o da birikmeyince bir sorun yok. Birikince sorun; zira cogu ciddi satici "son 1 ayda 3 defa odememezlik eden panpalarimi benden uzak tut" secenegini ekler satisina.
Thevenin
Kullanıcı avatarı
Thevenin

Mesaj Archezia » 17 Mar 2012, 03:48

Ya ebay hesabı falan umrumda değil zaten çok birşey alacağım da yok. Ben boşuna gitmesin, düşünen biri varsa diye demiştim. Ses çıkmazsa kimseden satıcıya uydurcaz birşeyler artık. Yoksa alsak mı cosmosa uyup napsak :lol:
"I may be wrong (But I doubt it!)"
Steinhart Nav. B-Uhr TSF Special Edition 23/44
Kullanıcı avatarı
Archezia

Önceki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 145 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners