2fast4u yazdı:http://forum.saatforumu.com/viewtopic.php?f=12&t=8205
son aldıgım duyuma göre mucadelecı ve drago onderlıgındekı SBGH nakuzıma takımı hırosıma dan gelen emırle serce parmaklarını kesmısler ve yukarıdakı sound eslıgınde kılıclarını kusanmıslar.
Yusufduz yazdı:GS 'nun Rolex'le mukayese edilmesini doğal karşılıyorum tabi,ancak onu almam bunu alırım yada tersi ifadeler diğer markayı karalayacak kadar keskin olmamalı.Biri başka alanlarda daha iyi,diğeri daha yetersiz olabilir bu tartışılabilir de ama toplamda her iki marka da kendi kulvarlarında bana göre çok iyi.
Vintage da olsa aşağıdaki GS yi dikkatinize sunmak istiyorum.Saat 40 yıl öncesinin üretimi,ilk ve tek saatim de değil ,fırsatım olduğunda yine GS almayı düşündürecek kadar keyifli bir saat.
Forum dostlarımın beni gördüklerinde "GS sahibi o...hımm Rolex almamış bak seen " demeyeceklerine eminim çünkü her saat severin bir Rolex'i olmalı dusturundan hareketle bir Rolex sahibi olmayi da istiyorum.Bir milgauss mesela... :-)
Saygılarımı sunarım üstadlara.
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: kesikparmak, MacGyver, Skywalker34tr ve 66 misafir
|