TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Grand Seiko = Ezber Bozan

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Grand Seiko = Ezber Bozan

Mesaj razz » 16 Mar 2012, 13:34

Estagfurullah üstad, o kadar güzel yazmışsın ki ekleyecek birşey bulamadım lakin bu yazının arka sayfalarda kaybolup gitmesine de gönlüm razı olmadı ;)
" The difference between men and boyZ is the price of their toyZ "
Kullanıcı avatarı
razz

Mesaj Yusufduz » 16 Mar 2012, 14:09

GS 'nun Rolex'le mukayese edilmesini doğal karşılıyorum tabi,ancak onu almam bunu alırım yada tersi ifadeler diğer markayı karalayacak kadar keskin olmamalı.Biri başka alanlarda daha iyi,diğeri daha yetersiz olabilir bu tartışılabilir de ama toplamda her iki marka da kendi kulvarlarında bana göre çok iyi.
Vintage da olsa aşağıdaki GS yi dikkatinize sunmak istiyorum.Saat 40 yıl öncesinin üretimi,ilk ve tek saatim de değil ,fırsatım olduğunda yine GS almayı düşündürecek kadar keyifli bir saat.
Forum dostlarımın beni gördüklerinde "GS sahibi o...hımm Rolex almamış bak seen " demeyeceklerine eminim çünkü her saat severin bir Rolex'i olmalı dusturundan hareketle bir Rolex sahibi olmayi da istiyorum.Bir milgauss mesela... :-)
Saygılarımı sunarım üstadlara.

Resim
Instagram; @joseph_flat
Kullanıcı avatarı
Yusufduz

Mesaj Hsnmrycl » 16 Mar 2012, 14:19

Aranan kan bulundu :thumbup:
Seiko harika yusufduz :champ:
öd tengri aysar; kişi oglı kop ölgeli törümiş.
Kullanıcı avatarı
Hsnmrycl

Mesaj mucadeleci » 16 Mar 2012, 15:32

2fast4u yazdı:http://forum.saatforumu.com/viewtopic.php?f=12&t=8205
son aldıgım duyuma göre mucadelecı ve drago onderlıgındekı SBGH nakuzıma takımı hırosıma dan gelen emırle serce parmaklarını kesmısler ve yukarıdakı sound eslıgınde kılıclarını kusanmıslar. :shock:

*2fast :thumbup: :lol: :lol: :lol: Henüz parmağım yerinde zira onu kaybedersem Grand Seiko parası kazanamayabilirim :lol: :lol: :lol:

Hangisi daha hassasdır ve markalar arasındaki duruşu nedir dersek aşağıdaki örnek videolar yardımcı olabilir...Grand Seiko Hi-Beat bu aşağıdaki ilk 2 videodaki abimiz olursa bir aşağıdaki videodaki abimizde Rolex olur... :D

Grand Seiko shot

Rolex shot
Zamana and olsun ki.....
Kullanıcı avatarı
mucadeleci

Mesaj mucadeleci » 16 Mar 2012, 15:35

Yusufduz yazdı:GS 'nun Rolex'le mukayese edilmesini doğal karşılıyorum tabi,ancak onu almam bunu alırım yada tersi ifadeler diğer markayı karalayacak kadar keskin olmamalı.Biri başka alanlarda daha iyi,diğeri daha yetersiz olabilir bu tartışılabilir de ama toplamda her iki marka da kendi kulvarlarında bana göre çok iyi.
Vintage da olsa aşağıdaki GS yi dikkatinize sunmak istiyorum.Saat 40 yıl öncesinin üretimi,ilk ve tek saatim de değil ,fırsatım olduğunda yine GS almayı düşündürecek kadar keyifli bir saat.
Forum dostlarımın beni gördüklerinde "GS sahibi o...hımm Rolex almamış bak seen " demeyeceklerine eminim çünkü her saat severin bir Rolex'i olmalı dusturundan hareketle bir Rolex sahibi olmayi da istiyorum.Bir milgauss mesela... :-)
Saygılarımı sunarım üstadlara.

Resim

*yusufduz :thumbup: Grand Seiko harika inceleme bekliyoruz mutlaka... benimde aklımda böyle birşeyler vardı belki bizede nasip olur...
Zamana and olsun ki.....
Kullanıcı avatarı
mucadeleci

Mesaj 2fast4u » 16 Mar 2012, 16:29

ısao kardesımız gozu hareket halındekı bır nesneyı en hızlı ayırt edebılen adam olarak dunyada tekmıs.Gecen gun dıscovery de seyretmıstım .Havadakı kursunu nasıl ayıklarsın sen yaw ınsanmısın :D
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

Mesaj mucadeleci » 16 Mar 2012, 16:31

hissiyatı kuvvetli bir ağabeyimiz :D beyzbol topunuda tam ortadan ikiye ayırdı, ustalık böyle bir şey işte :P :)
Zamana and olsun ki.....
Kullanıcı avatarı
mucadeleci

Mesaj Kalpaklı » 16 Mar 2012, 16:59

SBGC005 güzelmiş, buna verecek param olsa düşünmem cidden
saati koluma takarken gülümsüyorsam en iyi saat odur :)

Resim
Hayatta en hakiki mürşit ilimdir / Eski kullanıcı adı Flieger
Kullanıcı avatarı
Kalpaklı

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: kesikparmak, MacGyver, Skywalker34tr ve 66 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners