Hepsi g羹zel ho ama donan覺m olarak iPhone 4S'den 癟ok daha gelimi 繹zelliklere sahip Anroid cihazlar mevcut. Yaz覺l覺mlar zaten ayn覺 hemen hemen hepsinde 癟al覺覺yor. Optik g繹r羹nt羹 falan ise kiisel tercih. Ticari olarak marka bilinirlii g羹c羹n羹 bu derece y羹kseltmesi, tek modeli uzun s羹re g羹ncelleyerek devam ettirmesi ve baz bir model ile bu sat覺 rakamlar覺na ulamas覺 癟ok baar覺l覺 bir pazarlama olay覺 elbette. Android cihazlar ise toplamda daha fazla sat覺yor ama tek 羹r羹n ve marka olarak deil san覺r覺m. Benim g繹rd羹羹m kadar覺 ile Android bazl覺 cihazlar kar覺s覺nda her ge癟en g羹n d羹羹te olduu. Bana Android sistemi daha profesyonel geliyor. iPhone detay ve yaz覺l覺mlarla fazla ilgilenmeyen kullan覺c覺lara belli 繹l癟羹de kapal覺 sistemi ile kullan覺c覺 dostu tarz覺 ile daha 癟ok hitap ediyor diye d羹羹n羹yorum.
Kiisel olarak ben herkesin elinde olan bir 羹r羹n羹n bende olmamas覺n覺 seviyorum. Sistem farkl覺l覺klar覺, avantajlar覺, dezavantajlar覺 d覺覺nda Android cihazlar覺n bir s羹r羹 癟eidinin ve farkl覺 yap覺l覺 modelinin olmas覺 bu durumun en g羹zel k覺sm覺 benim i癟in. Kimse anlam覺yor, uzaktan bak覺yorlar sadece. Mobil telefon olarak T羹rkiye'de ilk GSM sistemi balad覺覺 zamandan beri d繹nemsel pazar覺n ve artlar覺m覺n m羹saade ettii her durumda o tarz farkl覺 羹r羹n kulland覺m. ( Bir d繹nem sadece tek veya iki model vard覺, o zamanlar hari癟

) Elbette bu benim tamamen bireysel zevk ve tercihim. Android 繹ncesi Windows Mobile severdim, hala da severim.
iOS ve Android olarak her iki sisteme sahip cihazlarda gayet g羹zel bence, g羹le g羹le kullan覺n 4S'lerinizi.