TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

iPhone & Android Ve Dier T羹m Ak覺ll覺 Telefonlar

Genel Yaam Stili Konular覺n覺 Bulabileceiniz B繹l羹m

Re: Let's Talk iPhone - Hadi iPhone Konual覺m ( iPhone 4S )

Mesaj yusufragip » 15 Mar 2012, 19:31

2 dir uzun yaziyorum aglamak istiyorum sayin seyirciler :)
Kullan覺c覺 avatar覺
yusufragip

Ya: 36
Kay覺t: 10 Eyl 2010, 23:48

Mesaj herofb » 15 Mar 2012, 19:36

yusufragip USA hari癟 avrupaya s覺k gidiyorum ama ya u ana kadar hi癟 konusu ge癟mediinden ya da dikkat etmediimden hi癟 ucuz g繹rmedim , ipad'i Fransa'da havaalan覺nda uygun fiyata alm覺t覺m ama bundan sonra iphone i癟inde bakal覺m bari
Kullan覺c覺 avatar覺
herofb

Ya: 44
Kay覺t: 11 Nis 2010, 16:12

Mesaj Bond » 15 Mar 2012, 20:38

Hepsi g羹zel ho ama donan覺m olarak iPhone 4S'den 癟ok daha gelimi 繹zelliklere sahip Anroid cihazlar mevcut. Yaz覺l覺mlar zaten ayn覺 hemen hemen hepsinde 癟al覺覺yor. Optik g繹r羹nt羹 falan ise kiisel tercih. Ticari olarak marka bilinirlii g羹c羹n羹 bu derece y羹kseltmesi, tek modeli uzun s羹re g羹ncelleyerek devam ettirmesi ve baz bir model ile bu sat覺 rakamlar覺na ulamas覺 癟ok baar覺l覺 bir pazarlama olay覺 elbette. Android cihazlar ise toplamda daha fazla sat覺yor ama tek 羹r羹n ve marka olarak deil san覺r覺m. Benim g繹rd羹羹m kadar覺 ile Android bazl覺 cihazlar kar覺s覺nda her ge癟en g羹n d羹羹te olduu. Bana Android sistemi daha profesyonel geliyor. iPhone detay ve yaz覺l覺mlarla fazla ilgilenmeyen kullan覺c覺lara belli 繹l癟羹de kapal覺 sistemi ile kullan覺c覺 dostu tarz覺 ile daha 癟ok hitap ediyor diye d羹羹n羹yorum.

Kiisel olarak ben herkesin elinde olan bir 羹r羹n羹n bende olmamas覺n覺 seviyorum. Sistem farkl覺l覺klar覺, avantajlar覺, dezavantajlar覺 d覺覺nda Android cihazlar覺n bir s羹r羹 癟eidinin ve farkl覺 yap覺l覺 modelinin olmas覺 bu durumun en g羹zel k覺sm覺 benim i癟in. Kimse anlam覺yor, uzaktan bak覺yorlar sadece. Mobil telefon olarak T羹rkiye'de ilk GSM sistemi balad覺覺 zamandan beri d繹nemsel pazar覺n ve artlar覺m覺n m羹saade ettii her durumda o tarz farkl覺 羹r羹n kulland覺m. ( Bir d繹nem sadece tek veya iki model vard覺, o zamanlar hari癟 :D ) Elbette bu benim tamamen bireysel zevk ve tercihim. Android 繹ncesi Windows Mobile severdim, hala da severim.

iOS ve Android olarak her iki sisteme sahip cihazlarda gayet g羹zel bence, g羹le g羹le kullan覺n 4S'lerinizi. :champ:
Kullan覺c覺 avatar覺
Bond
Administrator

Ya: 51
Kay覺t: 14 Eki 2009, 21:36

Mesaj yusufragip » 16 Mar 2012, 03:23

Cok guzel soylemissinizde ben eski android fan i olarak bazi noktalara mudahale etmek istiyorum. Android cok stabil degil belli noktalarda cok fazla takilmalar yasiyor konfigurasyondan dolayi bazen asiri sekilde enerji yiyor tamam en parcalar kullaniliyor ama bu parcalarin uyumlarinin sorgulanmasi lazim telefonun ekrani kapaliyken bile enerji yemesi inanilir gibi degil . Androidle calisan bir cok telefonun olmasi bir avantaj gibi gorulsede aslinda dezavantaj cunku her androidli model kendine has bir kullanim kalitesi sunuyor mesela samsung galaxy s2 ile htc nin desire modeli cok farkli tecrubeler sagliyor ekran buyukluklerinin farkindan dolayi app ve oyunlar cakisma yasayabiliyor oyunlarin cerceve alanlari sapmalar yasiyor .Farklilik hos bir sey fakat ama onunda bir standarti olmali yoksa kullanimda sorunlar cikabiliyor ulkemizde baskin bir htc ve samsung pazari var fakat amerika ya baktigimizda motorola droid razr gibi bir mukemmel bir telefon yok satiyor bu adamlarin basarisi konfigurasyondan kaynaklaniyor materyal cok daha kaliteli ve farkli ama htc ve samsung birbirinin kopyasini uretmekle mesgul . Bir diger sikintida bakis acilari Amerikan kokenli firmalar en iyi yazilimi biz yapalim kullanan zevk alsin nasi olsa urettircek birini buluruz diyerek pazari domine ederken androidciler en iyi donanimi koyalim yazilimi zaten yapan var biz ne uretsek alacaklar diyip tam olarak denenmemis pazar arastirmasi yapilmamis urunleri yillarca piyasaya surduler apple in basarisi burda cunku insanlar kullanim kolayligi ve osx e bakiyorlar. He androidde hic mi iyi bisey yok ben sahsen voice recognition olayina hastayim yemisim siriyi ingilizcemi begenmiyor onumu demek istedin bunumu demek istedin :) arkadas ben bu ingilizceyle derdimi hintliye bile ve hatta amerikliya ingilize anlatiyorum onlarin dertlerini anliyorum sen siri beni neden anlamiyorsun bence hatayi kendinde aramalisin siri diyor ve sozlerimi sonlandiriyorum :)
Kullan覺c覺 avatar覺
yusufragip

Ya: 36
Kay覺t: 10 Eyl 2010, 23:48

Mesaj Bond » 16 Mar 2012, 12:20

Yusuf bey "s繹ylemisiniz" diyerek 癟ok ciddi yazmaya balam覺s覺n覺z, sonra samimilemi mesaj :D :P Cihazlara sonra bakar覺z bakalar覺 yorum getirirse ;)
Kullan覺c覺 avatar覺
Bond
Administrator

Ya: 51
Kay覺t: 14 Eki 2009, 21:36

Mesaj SeRxx » 16 Mar 2012, 12:25

Yusufragip, osx derken ios'u kastetmisin herhalde ;)

ios'un baar覺s覺 in-house olmas覺nda sakl覺 :thumbup:
Kullan覺c覺 avatar覺
SeRxx

Ya: 38
Kay覺t: 01 Nis 2011, 22:39

Mesaj bozok » 16 Mar 2012, 12:28

saat forumunda verilebilecek en g羹zel 繹rnek: 覺phone diesel android seiko dur !!
Kullan覺c覺 avatar覺
bozok

Kay覺t: 06 Mar 2011, 13:09

Mesaj SeRxx » 16 Mar 2012, 12:30

bozok yazd覺:saat forumunda verilebilecek en g羹zel 繹rnek: 覺phone diesel android seiko dur !!

Neden ? :roll:
Kullan覺c覺 avatar覺
SeRxx

Ya: 38
Kay覺t: 01 Nis 2011, 22:39

ncekiSonraki

D繹n TSF Yaam Stili - Lifestyle & Entertainment

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 48 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners