selam arkadaşlar, *Drago bu konuyu açtığın için teşekkür eder,foruma yazamadığım şu yoğun günlerimde açtığın için teessüf ederim

Daha önce bu konuda çok yazdığım için ve benimde *Drago ile aynı sebepten uyumam gerektiği için kısa yazıcam, otomobil benzetmesi çok yapılmış madem öyle 12'den vuran bir örnek vereyim, Rolex, Ferrari 550 maranello gibidir alırsın, havanı atar prestijini alırsın, iyide gazlarsın. Grand Seiko Hi-Beat Nissan GT-R dır, alırsın, performansından ömür boyu tatmin duyarsın, kimin ne dediğini takmazsın arkandan bakan maranello dan dahi saygı görürsün... ha otoparkta Ferrari prim yapar işi bilmeyenler tarafından ama yolda Nissan kendini saydırır, ben durumu buna benzetiyorum. *Maranello 0-100=4,2sn. --- Nissan GT-R 0-100=3,2sn.
Not: *Serxx evet saatin etiket fiyatı 13000 tl. ama İstanbul Kanyondaki Aydın Saat mağazasından almıştım fiyatı, İzmir'de Grand Seiko görmedim. Fiyat konusunda gelince ayak üstü muhabbette 10bin tl. olan ve otoparkta görmeyeceği ilgiden dolayı satılamayarak vitrinde raf maliyetine (+) yazan bir saat 9bin tl nakit ile rahatlıkla alınabilir diye düşünüyorum ve orta vade'de ilk fırsatı kolluyorum

Son olarak, Seiko firması logosunun önüne Grand koyalı 52 sene, hi beat üretmeye başlayalı (yaklaşık) 45 sene olmuş ama biz yeni bir olay muammelesi yapıyoruz.
Zamana and olsun ki.....