TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Neler Oluyor Bu LPI'ye?!

Saat Tamiri Ustaları, Ekipmanları, Servis Ve Bakım Merkezlerinden Bilgiler
Forum kuralları
Sayın Üyelerimiz, Saat Servis Merkezi bölümümüzde saat tamiri ve servisi konularındaki sorularınızı saat ustalarına sorabilirsiniz. Ustalar ve merkezler tarafından verilecek tavsiye ve yardımlar gönüllülük prensibi neticesinde yapılmaktadır. Forumumuza üye olan ustalar veya saat tamir merkezlerinin yardım zorunluluğu bulunmamaktadır, sorularınızı sorarken bu durumu dikkate almanızı rica ederiz.

TSF

Re: Neler Oluyor Bu LPI' ye?!..

Mesaj SeRxx » 13 Mar 2012, 22:01

asymptote yazdı:
serxx yazdı:Asymptote geçmiş olsun, saatin değişimini kesinlikle istemiyor musun ?

Teşekkürler serxx, o konuda da kararsızım aslında.. Bir yandan ilk aldığım otomatik saat olduğu için değişmesini istemiyorum, bir yandan değişim prosedürüyle zamanımı ve zihnimi meşgul etmek istemiyorum, diğer yandan da bu adamlara çok kızgınım :twisted: , tüketici olarak bu hakkımı kullansam mı diyorum.. Aslında parçası da değişince ilk aldığım orjinal saat kalmamış olacak geriye.. Yarın bir telefon açacağım, süreci hızlandırmazlar ise iade talep edeceğimi bildireceğim bakalım..

Asymptote bence parça değişimi olunca da dediğin gibi fark kalmayacak ve kızgınsan da değişim en mantıklısı.. Yeni gelecek saati çok detaylı incelersin ve yeni bir başlangıç yaparsın :champ:
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj drk » 14 Mar 2012, 00:19

Asymptote, geçmiş olsun :(
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj nickynick » 14 Mar 2012, 10:42

Asy geçmiş olsun dostum. Gelişmelerden haberdar et forumu..
Time is a great teacher, but unfortunatelly it kills all its pupils.
Kullanıcı avatarı
nickynick

Re: Neler Oluyor Bu LPI'ye?!

Mesaj Baran » 17 Mar 2012, 16:43

Şahsen benim saatim servisten öle gelse ben sıfırıyla değiştirtirdim mıncıklanmış saati kabul etmezdim ki seikoda başıma geldi aydın saat ile kavga dövüş sürsede 1 ayımı alsada yenı saatle değiştirdiler.Birdahada aydın saatten çöp almam çöp.Bu kadar sattığı malın arkasında durmayan firma görmedim.Not : Saat alındıktan sonra 2 hafta sonra su aldı servise gitti tekrar su aldı bende dukkanda suratlarına fırlattım değiştirmicez dedikleri için.Sonrası malum...
Kullanıcı avatarı
Baran

Mesaj mertk » 17 Mar 2012, 16:55

GEçmiş olsun.Benim kuz saatte buna benzer bir şey başıma geldi.Saat kusrulu olmasına rağmen geri kabul etmediler.Bende dava açtım 2 senedir sürüyor :DÇoğu firma müşteri memuniyetini hiçe sayıyor.
IVAN BEBEK BİR GÜN TÜRKİYE'YE YOLUN DÜŞECEK!!!
Kullanıcı avatarı
mertk

Mesaj mlm » 17 Mar 2012, 20:27

Geçmiş olsun adaşım, yeni gördüm kusuruma bakma, gelişme var mı? :(
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullanıcı avatarı
mlm

Mesaj asymptote » 17 Mar 2012, 20:56

Aradım telefonla, müşteri temsilcisi bayanla konuştum o pek anlamıyordu, ustalardan birine verdi. Bir güzel fırçaladım.. Arkadaşın saati gönderdik, benim saati de 30 iş günü dolmadan gerekli parça değişimlerini yapıp göndereceklerini söylediler.
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj Drago » 18 Mar 2012, 01:25

İzmir'de bayisinden Tag Heuer Aquaracer Automatic Calibre 5 300m aldım...saat 3.gün kolumda durdu...aldığım bayi yenisi ile değiştireceğini söyledi,15 gün bekledim LPI bu saatte problem yok diye aynı saati geri göndermiş, sağolsun Karaorman saati geri alıp,paramı geri ödedi...İthal ettiği ürüne sahip çıkmayan LPI'ı kınıyorum...Saati alıp,paramı geri ödeyen Karaorman'ı kutluyorum..

Not: Karaorman Bornova Forum'dadır...
Kullanıcı avatarı
Drago

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Servis Merkezi - Watch Service Centre

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 40 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners