necati yazdı:Foruma yeni üye oldum ve hevesle ortalığı kurcalarken konuşulan paylaşılan saatleri görünce hevesim pek çabuk söndü. Sedirin yazısı ise adeta hislerime tercüme oldu. Hani yeni üye katılımı diyorsunuz alın size yeni üye, yani ben. Maça girdim ve birkaç dakika sonra sakat numarası yaparak çıkmak istedim oyundan. Sizleri eleştirmek adına söylemiyorum sakın yanlış anlaşılmasın, fakat daha ekonomik ve aynı zamanda tercih edilebilir saatlerinde paylaşıldığını, konuşulup önerildiğini görmek isterdim.
aokyy yazdı:Çeşitlilik bence de önemli. Son zamanlarda bilinen markaların dışına çıkmak, farklı bir marka saate sahip olmak düşüncesi beni sarmış durumda. Mesela EPOS markasının iki saatini beğeniyorum birkaç gündür. Biri 3418 Limited Edition diğeri 3391 Emotion Collection. Bunların yanında Alman saatlerine de bakar oldum. Hoşuma giden bir saat olursa neden olmasın diyorum. Sadece farklı olmak için. Daha doğrusu standart olanların, bilinenlerin dışına çıkmak için.
tolgi06 yazdı:sedir hocam bendede sizdeki durum oluştu gibi.Çok saat beğeniyorum ama alma imkanı olmayınca insan uzaklaşıyor dediğiniz gibi.Kendi çapımda daha erişebileceğim saatlere yönelmeye(yada bağenmeye çalışmaya) çalışıyorum ama bazende sitelerde saat bakarken bir modele rastlıyorum piyasa fiyatının çok altına oluyor(yinede pahalı) ama alamayınca kendi kendime kızıyorum.Bazen saatlere sadece uzaktan bakıp boşuna mı zaman harcıyorum diye soruyorum kendime. İş bu sefer felsefi düşüncelere kayıyor vs vs...
En azından benim için ulaşılabilir olan yeni saatler keşfetmem gerekiyor yoksa ciddi ciddi soğuyabilirim galiba(ki bunu hiç istemem).
Amma iç döktüm ya
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot] ve 135 misafir
|