TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Longines Master Collection L2.673.4.78.6 Görüşleriniz

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Longines Master Collection L2.673.4.78.6 Görüşleriniz

Mesaj aokyy » 11 Mar 2012, 00:23

Çeşitlilik bence de önemli. Son zamanlarda bilinen markaların dışına çıkmak, farklı bir marka saate sahip olmak düşüncesi beni sarmış durumda. Mesela EPOS markasının iki saatini beğeniyorum birkaç gündür. Biri 3418 Limited Edition diğeri 3391 Emotion Collection. Bunların yanında Alman saatlerine de bakar oldum. Hoşuma giden bir saat olursa neden olmasın diyorum. Sadece farklı olmak için. Daha doğrusu standart olanların, bilinenlerin dışına çıkmak için.
Kullanıcı avatarı
aokyy

Mesaj leonardo06 » 11 Mar 2012, 11:59

bilinen markalarin disina cikma fikri kulaga hos geliyor. Ama ben daha cok isvicre ve japon saatlerine ilgi duyuyorum. Bir citizen, bir seiko cok fazla ceside sahip. Isvicre markalarini saymiyorum bile. Hermes geniz bir urun yelpazesine sahip sozde bir fransiz markasi ama saatinde swiss made yaziyor:)
Keske bizimde yerli bir saat markamiz olabilseydi...
Kullanıcı avatarı
leonardo06

Mesaj SeRxx » 11 Mar 2012, 12:38

necati yazdı:Foruma yeni üye oldum ve hevesle ortalığı kurcalarken konuşulan paylaşılan saatleri görünce hevesim pek çabuk söndü. Sedirin yazısı ise adeta hislerime tercüme oldu. Hani yeni üye katılımı diyorsunuz alın size yeni üye, yani ben. Maça girdim ve birkaç dakika sonra sakat numarası yaparak çıkmak istedim oyundan :oops: . Sizleri eleştirmek adına söylemiyorum sakın yanlış anlaşılmasın, fakat daha ekonomik ve aynı zamanda tercih edilebilir saatlerinde paylaşıldığını, konuşulup önerildiğini görmek isterdim.

Necati Bey, bu foruma ilk üye olduğumda sadece seyirciydim ve sizin gibi düşünmekteydim ama biraz kurcaladıktan sonra gördüm ki; Seiko 5 alan bir kişiye de en güzel temennileri sunuluyor, Rolex alan bir kişiye de... Şahsen benim de istediğim düşük model, yüksek model ayırt etmeden herkes çekinmeden saatini paylaşsın. Siz veya bir başkası bu düşünceye katılıp paylaşım yapmazsa sonuç olarak böyle bir görüntü ortaya çıkmaya devam edecektir :thumbup:
Paylaşımlarınızı bekliyoruz ...
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj SeRxx » 11 Mar 2012, 12:51

aokyy yazdı:Çeşitlilik bence de önemli. Son zamanlarda bilinen markaların dışına çıkmak, farklı bir marka saate sahip olmak düşüncesi beni sarmış durumda. Mesela EPOS markasının iki saatini beğeniyorum birkaç gündür. Biri 3418 Limited Edition diğeri 3391 Emotion Collection. Bunların yanında Alman saatlerine de bakar oldum. Hoşuma giden bir saat olursa neden olmasın diyorum. Sadece farklı olmak için. Daha doğrusu standart olanların, bilinenlerin dışına çıkmak için.

Aokyy; değişiklik ve çeşitlilik gerekli bir şey fakat sırf farklı olmak için de hatalı seçim yapmamak gerek ;)
Düşündüğünüz, merak ettiğiniz modelleri farklı başlık altında sorarsanız daha net bilgiler gelecektir :thumbup:
Şahsen değişik seçimler görmek benim de hoşuma gider ...
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj wlad » 06 Nis 2012, 17:37

merhaba ben formnuza yeni üye oldum , konu ile pek alakalı olmasada dün longines master collection saat aldım , soru : bu saat fosforlu değimi??
Kullanıcı avatarı
wlad

Mesaj SeRxx » 06 Nis 2012, 17:56

Hoşgeldiniz...
Longines Master serilerinde bildiğim kadarıyla Luminova yok. Karanlıkta dikkatinizi çekmediğine göre sizinkinde de yoktur.
Fotoğralarını bizimle paylaşırsanız seviniriz. :thumbup:
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj wlad » 06 Nis 2012, 18:01

tabiki :) dün akşam akadaş ışığı toplasın diye çakmak tuttu sanırım ateş biraz yaklaştı, sıcaklık testi 5/5
Kullanıcı avatarı
wlad

Re: Longines L2.673.4.78.6 Hakkında Görüşleriniz

Mesaj kubbealtı » 07 Nis 2012, 14:30

tolgi06 yazdı:sedir hocam bendede sizdeki durum oluştu gibi.Çok saat beğeniyorum ama alma imkanı olmayınca insan uzaklaşıyor dediğiniz gibi.Kendi çapımda daha erişebileceğim saatlere yönelmeye(yada bağenmeye çalışmaya) çalışıyorum ama bazende sitelerde saat bakarken bir modele rastlıyorum piyasa fiyatının çok altına oluyor(yinede pahalı :) ) ama alamayınca kendi kendime kızıyorum.Bazen saatlere sadece uzaktan bakıp boşuna mı zaman harcıyorum diye soruyorum kendime. İş bu sefer felsefi düşüncelere kayıyor vs vs...
En azından benim için ulaşılabilir olan yeni saatler keşfetmem gerekiyor yoksa ciddi ciddi soğuyabilirim galiba(ki bunu hiç istemem).
Amma iç döktüm ya :)

tolgi kardeşime katılıyorum
onun için sitede her sekmenten saatleri konuşmamız gerekiyor hepimizin alım güçleri fark farklı
Kullanıcı avatarı
kubbealtı

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot] ve 135 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners