Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. L羹tfen Forum Kurallar覺m覺za zen G繹sterelim. T羹m Kurallar Sizin Daha Rahat ve Seviyeli Bir Ortamda Payla覺m Yapabilmeniz 襤癟indir.
Forumlar覺m覺za Kay覺t Olduktan Sonra Kendinizi Tan覺tman覺z T羹m yelerimizi Memnun Edecektir.
amat繹rl羹羹 tam kelime anlam覺yla kullanm覺s覺n覺z heralde (yaln覺zca para kazanmayan anlam覺nda) yoksa 癟ou amat繹re g繹re 癟ok ileri bir noktada olduunuz g繹r羹n羹yor
necati yazd覺:Foruma hogeldiniz. Nurburgring deneyimizde oldumu. Gran tourismo 4 sayesinde ezberlemitim o pisti
N羹rburgring'i ben de videolardan biliyorum sadece Pist fotolar覺 ve videolar覺 襤ngiltere Bedford Autodrome'dan. www.palmersport.com'da organizasyon ile ilgili detaylar, arabalar vs. mevcut. Genel hatlar覺yla: BMW M3 GTP Porsche 911 Caterham Land Rover off road Clio Cup Jaguar Formula Jaguar LeMans ara癟lar覺n覺 i癟eren g羹nl羹k bir program. 2010'dan bu yana ara ara gidiyoruz. Bu sene 911 ve Clio'yu atm覺lar, yerine Ariel Atom gelmi. Bu sene Haziran'da d羹羹n羹yoruz.
2010'da Palmersport'ta 覺slak havada bir Formula tecr羹bem var ki, hala bunu ben mi kulland覺m diye inanas覺m gelmez.
Aram覺za ho geldin Videolar ve fotoraflar 癟ok g羹zel. 襤mrendim ve 繹zledim. Bende 1996 ve 2000'de farkl覺 okuldan eitim ald覺m, hem UK 1 g羹n hem TR 3 g羹n Jim Russell Racing ama bir ka癟 ufak giriim d覺覺nda devam etmek m羹mk羹n olmad覺 o d繹nemde.
Umar覺m ilerleyen y覺llarda Palmer'a gidip bu zevki yaar覺m. Hatta Drk'a s羹rekli s繹yl羹yorum beraber gidelim bir f覺rsat yaratabilirsek diye.