Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
AggReSSiVe » 17 Şub 2012, 13:42
Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim.
Bende sitedeki fotoğraflarına bakarak aldım ama, açıkçası aldıktan sonra daha da sevdim saati. Görüntü çok çok farklı...
Saolun

-

AggReSSiVe
-
razz » 17 Şub 2012, 13:54
Katlanır klips formunda deri kayış tokası için civarınızdaki saatçilere bakabilirsiniz.. Eğer Istanbul'da iseniz Sirkeci ŞahAs Han, Ramazan Usta'da farklı alternatifler mevcuttur.. Hatta toka üzerindeki boşluğa markanın logosunu ( seiko için ismini diyelim ) pantograf ile işletmek için de yer/usta önerebilirim

" The difference between men and boyZ is the price of their toyZ "
-

razz
-
AggReSSiVe » 18 Şub 2012, 14:27
Razz yazdı:Katlanır klips formunda deri kayış tokası için civarınızdaki saatçilere bakabilirsiniz.. Eğer Istanbul'da iseniz Sirkeci ŞahAs Han, Ramazan Usta'da farklı alternatifler mevcuttur.. Hatta toka üzerindeki boşluğa markanın logosunu ( seiko için ismini diyelim ) pantograf ile işletmek için de yer/usta önerebilirim

Razz teşekkür ederim ! İçime umut ışığı doğdu

İzmit'teyim bu civarda saatçileri dolaşacağım. Saat daha yeni olduğundan kayış ile ilgili bir problemim yok ama , kayış değişeceğimde katlanıt toka olması olmazsa olmazlarımdan. Geceleri saati çıkarırım ve tak çıkar, tak çıkar derken kayışın yarı ömrü gidiyor zaten...
İlgin için saol

-

AggReSSiVe
-
SeRxx » 23 Şub 2012, 23:16
Foruma hoşgeldiniz Eczacım.. Verdiğiniz model Seiko'nun Arctura modeli, saatçide inceleme imkanım olmuştu biraz bileğime kaba olmuştu sadece. Optik olarak, kalite olarak çok iyi duruyordu. Mekanizması 7D48'dir sizi asla üzmez, Auto-Relay ve Perpetual Calendar gibi güzel fonksiyonlara sahip.
Aynı mekanizmaya sahip Snp005 modelini kullanıyorum zamanında incelemesinide yapmıştım bazı sorularınızın cevabını bulabilirsiniz
viewtopic.php?f=13&t=6190&hilit=premier#axzz1nEnqS2yn
-

SeRxx
-
eczacim59 » 23 Şub 2012, 23:40
kullandığın saat modelide çok güzel benim birebir inceleme şansım olmadı ist da fiyat olarak hangi aralıkta bulabilirim orjinalini gg yada ebayden almak istemiyorum güvenemiyorum replica olabilir diye
-

eczacim59
-
SeRxx » 24 Şub 2012, 00:00
Premier ve Arctura'nın yetkili bayilerde 2100 civarı etiket fiyatı var 1 ay önce kuzenim için nakitte 1400 civarı bir fiyata indirmiştik ...
-

SeRxx
-
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: Eterna, frkkrs, Google [Bot], Majestic-12 [Bot], recklesstr, sosyalcan ve 231 misafir