mucadeleci yazdı:Biliyorum bu videoyuElvis yetiştiği ortam itibarı ile (missisipi tupelo ve müteakip memphis tennessee) garibanların halinden iyi anlayan ve zenginliğide kaldırabilecek bir yapıya sahip, Jerry Lewis anlatıyor ; Bir gün uçakta yolculuk ederken Elvis uçakta bir asker (er) ile tanıştı nereli olduğunu, nereye gittiğini v.s. sordu, cebindeki tüm nakit parayı gence verdi arkasını dönüp benden üzerimde ne kadar nakit varsa kendisine vermemi uçaktan inince bana geri ödeyeceğini söyledi ve benden aldıklarını da gence verdi, Elvis benim en merhametli dostumdu... Onun insanlara olan sevgisini sahnedeki tavırlarından çok rahat görebiliriz. Elvis 10larca otomobilin yanında 4 adet de Stutz (çok pahalı özel yapım amerikan spor otomobil) almıştır, bunların içindede iç aksamında metal olan bölümleri altın kaplanmış olan bir tanesi vardı, bu otomobil ile şöförü küçük bir kaza yaptı, Elvisin araba tutkusunu bilen ve özenerek verdiği bir siparişi kazaya uğratan şöförü çok mahçup oldu, Elvis diğerleri gibi şöförünü kovmadı, peki ne yaptı? Otomobili Stutz fabrikasında tamir ettirdi ve şöförüne hediye etti. Bu tarz Elvis hikayeleri beni çok etkiler. Kesinlikle paraya önem vermezdi ve para hep onun peşinden koşardı...
Bu nedir abi ya, bitirdin olayı...Böylesi sanatçı demiyorum insan kaldı mı bu dünyada...Çok güzel ve bir o kadar da ilginç anılar...Mucadeleci bu kadar değerli ve güzel bilgiyi hiç üşenmeden son derece güzel bir şekilde anlattığın için şükranlarımı sunuyorum. Elvis'in bu hikayesini unutmayıp, gecenin bu saatinde Elvis sevenlerle paylaşan bir insan incedir, naziktir. Saatlerdir bu gibi hikayeleri, Elvis'in yaşamındaki küçük ayrıntıları arıyordum, hap haline getirip veriyorsun.
Çok Teşekkürler...
Geceyi Love Me Tender ile kapatıyorum...