TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Hangi Seiko Kronograf?

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Hangi Seiko Kronograf?

Mesaj AggReSSiVe » 14 Şub 2012, 13:20

Arkadaşlar teşekkür ederim ! Gerçekten saate de Uğur saate de hayran kaldım. Her sorana ileteceğim bu beğenimi.

Saat ararken öyle şeyler yaşadımki anlatamam. Güzel kalite bir yerde büyük bir saatçiye giriyorum ve aradığım saatçiye saat kodunu veriyorum, saatçi bana değişik kadranlı ve deri istediğim halde çelik kordonlusunu getiriyor. Eee bu değil diyorum, olsun sizin dediğiniz bunun siyah kadranlısı, deri kordonlusu ve üzerinde takvimi olan model. Ben bunun kordonunu değiştiririm aynısı olur diyor... Gülermisin, yoksa insanlarla bu şekilde dalga geçilmesine ağlarmısın...

Şimdi tek isteğim Casiolardaki gibi kordonu tak-çıkar gibi değilde, çelik kordonlardaki gibi bir kilit sistemi ile açılan deri kordon bulabilmek. Öyle yada değil, der kordon nereden bulabilirim ve çeşit v.s görebileceğim bir int. adresi varmı ?

İstediğim kordon sistemi ;

Resim
Kullanıcı avatarı
AggReSSiVe

Mesaj Baran » 14 Şub 2012, 14:23

Kayış işi Turkiyede bitik durumda o yuzden pek heveslenme.Nubuk süet gayette heryerde olabilecek bir kayış arıyordum bu forum dahil bu ülkede satan biyer bulamadı.Benim bakmadığım sormadığım yer kalmadı yine yok.Senın istediğin kayış sisteminin olmasına ihtimal vermiyorum ama yinede soracağın başlıca yer olarak İstanbul Baron saat olmalı.
Kullanıcı avatarı
Baran

Mesaj AggReSSiVe » 16 Şub 2012, 12:19

msturan yazdı:Hayırlı olsun AggReSSiVe, fotoğrafları bekliyoruz :thumbup:

Teşekkür ederim ! :thumbup:

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
AggReSSiVe

Mesaj msturan » 16 Şub 2012, 12:22

Teşekkürler :champ: Bence sitedeki fotoğrafından çok daha güzel görünüyor :thumbup:
Eğer bir Patek Philippe'e sahipseniz, artık ölebilirsiniz demektir. Mission Completed.
Kullanıcı avatarı
msturan

Mesaj SeRxx » 16 Şub 2012, 19:12

msturan yazdı:Bence sitedeki fotoğrafından çok daha güzel görünüyor :thumbup:

+1

İyi günlerde kullanın...
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Hangi Seiko Kronograf?

Mesaj mlm » 16 Şub 2012, 19:41

Hayırlı olsun :champ:
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullanıcı avatarı
mlm

Mesaj zfr » 16 Şub 2012, 19:48

msturan yazdı:Teşekkürler :champ: Bence sitedeki fotoğrafından çok daha güzel görünüyor :thumbup:

Aynen katılıyorum... Hayırı olsun... :champ:
"Saatin kendisi mekan, yürüyüşü zaman, ayarı insandır... Bu da gösterir ki zaman ve mekan, insanla mevcuttur!"
Kullanıcı avatarı
zfr

Mesaj asymptote » 16 Şub 2012, 20:20

Agressive sade ve şık bir krono almışsınız, tercihinizden ötürü kutlarım :thumbup: İyi günlerde kullanın :champ:
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Eterna, frkkrs, Majestic-12 [Bot], mancho, recklesstr, sosyalcan ve 227 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners