Drk, Simyacıda şöyle bir bölüm vardı sanki..
Genç bir handa kalıyordu sanırım... Hancı'nın tek isteği, hayali Mekke'ye gitmekti. Zamanla Hancıyı gözlemleyen genç Hancının Mekkeye gidicek yeterli parası ve imkanı olduğunu gözemledi ve bir gün hancıya paran imkanın herşeyin var Neden tek hayalin olan Mekkeye gitmiyorsun? diye sordu. Hancının cevabı şöyeydi Bir gün tüm hazırlıklarımı yaptım ve Mekkeye doğru tam yola çıkıcaktım ki Mekkeye gitmenin benim tek hayalim olduğunu eğer gidersen döndükten sonra gerçekleşmesini istediğim hiç bir hayalim kalmıyacağını analadım ve bu beni çok korkuttu...
Nautilus'u yarın alırım.. giderim satarım 4 tane saatimi alırım bi tane Nautilus.. peki sonra? Neyden zevk alıcam hangi saatin peşinde koşucam? Minute repeater? Tourbillion? Rose gold Tourbillion? Perpetual calendar?
Şimdi oyun oynuyorum hem zevk alıyorum değiştiriyorum rahat rahat ama ben çıtamı hep orta lüks grupta tutup daha uzunca bir süre oynamaya devam edicem
Çünkü saatlerimin fiyatı yükseldikçe ettiğim zarar da yükseldi.. Saatlerim özelleştikçe satışıda zorlaştı... Ve ben anladım ki benim doyum noktama varmam için daha zaman var.. Bu zamana kadar bu şekilde oynayıp durucam
Bu senenin planıda hazır AP RO, Blancpain Fifty Fathoms, Pam 425

sonrası Allah Kerim
IWC beni nedense çekmiyor Sexx... Markaya söyliyecek hiç bir sözüm yok! Kategorisi belli.. Alırsam Big Pilot modeli olur kanımca..
Ve Drk son olarak haklısın beni kesicek güç PP ama ben daha kesilmek istemiyorum