TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

TAG Heuer Aquaracer Calibre 5 300M Yorum

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: TAG Heuer Aquaracer Calibre 5 300M Çıldırmak Üzereyim

Mesaj fsinan » 06 Nis 2012, 09:55

Adamların yaptığı iş nedir ki Allahaşkına da bir garanti kartını düzeltemiyorlar? Anlamıyorum ben bu umursamazlığı...
"Money has no owners, has spenders". -Omar
Kullanıcı avatarı
fsinan

Mesaj razz » 06 Nis 2012, 10:14

arayanbulur yazdı:Türkiye de ticaret de söze güven olmaz hocam. yazılı olan her zaman için iyidir...

+
" The difference between men and boyZ is the price of their toyZ "
Kullanıcı avatarı
razz

Mesaj necati » 06 Nis 2012, 11:38

Verilen söz, bir sorun çıkmayana kadar güvenilirdir. Sorun çıkınca söz uçup gider. Onlar sözünün eri olsa bile siz eşeğinizi sağlam kazığa bağlayın, içiniz rahat olsun.
Kullanıcı avatarı
necati

Mesaj drk » 06 Nis 2012, 22:00

Güle güle kullanın :champ: Garanti kartı, ne olur ne olmaz, doğrusu olsun ;)
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj dropby23 » 06 Nis 2012, 22:55

Arkadaşlar şimdi şöyle bir olay olmuş bu garanti kartları fabrikasyon çıkıyor yani seri numarası üzerine işlenmiş bir şekilde geliyor. Benim saatin garanti kartını başkasına, başkasınınkini de bana vermişler. Hal böyle olunca bizimkisinin garanti kartındaki seri numarası ile benim saatin seri numarası örtüşmüyor. Elle bir garanti belgesi doldurdular seri numarasını girerek ve kaşelediler. Bu şekilde bir çözüm bulduk.

Teşekkürler Drk bu arada.
Kullanıcı avatarı
dropby23

Mesaj alperen » 26 Nis 2012, 13:02

onuratamer yazdı:Sayet ikinci el saate karsi bir onyarginiz yoksa, ve az cok inceleyerek saatin durumu hakkinda fikir sahibi olabilecekseniz, veya size bu konuda yardimci olabilecek bir arkadasiniz var ise, "omega seamaster professional" serisine bakmanizi oneririm. Soylediginiz fiyata cok temiz quartz seamaster professional bulunabilir. Otomatigi icinse biraz sabirli olmak gerekir, o da bulunabilir bir sure sonra.
Yok ben sifir saat alacagim derseniz, ve degerli arkadaslarimizin fikirleri arasinda kararsiz kaldiysaniz ben de biraz Aquaracer propagandasi yapayim buradan :) Ben olsam Aquaracer alirdim. Ilk Submarinerimi alirken bahsettiginiz saat (bir onceki kasasi, calibre 5 yazmayan), Planet Ocean, ve Submariner arasinda kalmistim. Fiyat/kalite olarak en mantiklisi Planet Ocean idi. Ama kendi kendime, bir kere alayim, sonra icimde kalmasin diyerek Submariner'i sectim. Bu yine de ilerde Planet Ocean almamin onunu kesmedi. Ve 2.500 YTL ye simdi bahsettiginiz mavi aquaracer i bulsam direkt onu da alirim. en ucuz Ataturk Havalimani Dutyfree'de gordum, 1528 EUR idi.
Sorunuza gelecek olursak, 500m olan modelini bence dusunmeyin, mavisi 300m deki kadar guzel degil. Bir de tarih yerine alisamadim, 2-3 sene icinde bambaska dizayna donebilirler. Siz klasik olan 300m de kaldikca bu tarz degisimler sizi uzmez. Oris elbette cok guzel saat, ama takim elbise icin biraz fazla buyuk ve outdoor kacabilir. Longiness.... burasi soru isareti, ama kimse kizmasin, gucenmesin, Tag herzaman Tag'dir, aradaki para farki verilip Tag Heuer alinir.

Kesinlikle katılıyorum :thumbup:
Türk gibi...
Kullanıcı avatarı
alperen

Mesaj fsinan » 26 Nis 2012, 13:34

dropby23 yazdı:Arkadaşlar şimdi şöyle bir olay olmuş bu garanti kartları fabrikasyon çıkıyor yani seri numarası üzerine işlenmiş bir şekilde geliyor. Benim saatin garanti kartını başkasına, başkasınınkini de bana vermişler. Hal böyle olunca bizimkisinin garanti kartındaki seri numarası ile benim saatin seri numarası örtüşmüyor. Elle bir garanti belgesi doldurdular seri numarasını girerek ve kaşelediler. Bu şekilde bir çözüm bulduk.

Teşekkürler Drk bu arada.

Muhabbete bak yaa, 3 paralık iş yapacak.. :o
"Money has no owners, has spenders". -Omar
Kullanıcı avatarı
fsinan

Re: TAG Heuer Aquaracer Calibre 5 300M Yorum

Mesaj seigneur » 27 Şub 2016, 13:47

Arkadaşlar Merhaba,
Konu eski ama, yine de şansımı denemek istedim. Bir arkadaşımdan WAN 2110 satın aldım. Bileği benimkinden zayıf olduğu için, kordon kısa kaldı. Bir veya iki baklaya ihtiyacım var. Elinde olanlar benimle irtibata geçerse çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler, Mutlu günler...
Kullanıcı avatarı
seigneur

Önceki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Serefhan ve 140 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners