TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

襤kinci El Kullan覺lm覺 Rolex Nas覺l Al覺nmal覺 Bilgi

Hakk覺nda Bilgi Almak 襤stediiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz, Saat Dan覺ma Platforumu B繹l羹m羹nde Yeni Saatinizle 襤lgili B羹t癟e ve Marka/Model Bazl覺 Tavsiye ve Kullan覺c覺 Tecr羹besi Talebinde Bulunabilirsiniz. D羹羹n羹len Kriterlerin Detayl覺 Olarak Belirtilmesi yelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmas覺n覺 ve Tecr羹belerini Paylamalar覺n覺 Salayacakt覺r. L羹tfen A癟t覺覺n覺z Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir eklinde Yazmay覺n覺z. Sorulan Saatin Model Fotoraf覺, zellikleri ve ncelikle Kendi Yorumlar覺n覺z覺 Ekleyerek Sorunuz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Kullan覺lm覺 Rolex nas覺l al覺nmal覺?

Mesaj Zemberek » 04 May 2010, 10:26

clk yazd覺:...Birgun bir arkadasiniz geldi (mesela CLK) dediki aaa ne g羹zel replika nereden aldin :lol:...K
ve sahneye kaynar su girer :lol:. ok k繹t羹 bir deneyim olur o kadar heves, baka eylerden fedak璽rl覺k sonra "Buyrun 10000$'l覺k sahte saatiniz. -Karde bunda yelkovanla akrep yok? - Bu modeller 繹yle 癟覺kt覺!" :lol: . Vakit ay覺r覺yp b繹yle detayl覺 bir bilgilendirme yazd覺覺n覺z i癟in 癟ok teekk羹rler.
Kullan覺c覺 avatar覺
Zemberek

Kay覺t: 08 Mar 2010, 03:36

Re: Kullan覺lm覺 Rolex Nas覺l Al覺nmal覺 Bilgi

Mesaj Redliner » 14 May 2010, 13:55

Arkadalar kimse yanl覺 anlamas覺n ama saat gibi sahibiyle zaman覺 paylaym覺 an覺lar覺n覺 yaam覺 bir objenin ikinci elini b覺rak覺n ebay den almay覺 gidip te bayiden almak bile bana 癟ok ama 癟ok sa癟ma geliyor. Ha mesela alaca覺n覺z saatin ilk sahibi d羹nyaya yada insanl覺a ne bileyim sanata malolmu bir kiidir(lider.sanat癟覺 vs) onun saati de zaten m羹zayede lerden temin edilebilir. Aksi halde madem rolex alacak paran yok bekle sabret biriktir git orjinal bayisinden ya s覺raya gir yada varsa beendiin ve hemen sana verebilecekleri bir model git al ve sende an覺lar覺n覺 yaamaya bala. Dier t羹rl羹 ikinci elde nerden al覺rsan al kafanda hep sorular seni megul edecek yok u 癟izii nas覺l 癟arpt覺da yapt覺 acaba yok neden 15 senede 3 bak覺m g繹rd羹 yok bilmemne bilmemne... deer mi abi
Kullan覺c覺 avatar覺
Redliner

Ya: 46
Kay覺t: 20 Nis 2010, 22:51

Mesaj mrhero » 14 May 2010, 22:09

mbarisunsal baz覺 insanlar ikinci el birey kullan覺rken rahat edemez o mal kendisin deilmi gibi gelir ve kabullenemez sende bu tip insanlardans覺n san覺r覺m. Tabii ki b繹yle bir yap覺daysan ikinci el iyi deildir. Ama iyi arat覺r覺l覺rsa bazen 癟ok temiz s覺f覺r ayar覺nda bir mal覺 yar覺 fiyat覺na alabilirsin. A癟覺k癟as覺 b繹yle durumlarda bana ikinci el olduk癟a mant覺kl覺 geliyor. Tabii ki iyice arat覺r覺p g羹velinilir bir sat覺c覺dan almak art覺 ile.
Kullan覺c覺 avatar覺
mrhero

Kay覺t: 06 ub 2010, 22:19

Mesaj everywhere » 14 May 2010, 23:41

ben ankarada ya覺yorum kuyumcular 癟ar覺s覺 var 癟ok bilinen bir yer adamlar 5000 dolara s覺f覺r daytona sat覺yo.acaba 癟ok eski ve elde kalan 羹r羹nlermi fiyat g羹ncellemesi yap覺lmad覺覺 i癟in bu fiyatlardam覺 kalm覺 yoksa bildiin adamm覺 kand覺r覺yorlar? day datelere felan 4000 d覺olar ama daytona 5000e ilgin癟.ve iin daha garibi adamdan daytonay覺 istiyosun bakmak i癟in adam覺n sorduu soru "tek renk olan覺m覺 istiyosun iki renk olan覺m覺" :D.
Kullan覺c覺 avatar覺
everywhere

Kay覺t: 17 Kas 2009, 15:40

Mesaj everywhere » 14 May 2010, 23:48

bende ikinci el rolex alacak arkadalara bir tavsiye vermek istiyorum :D almay覺 d羹羹nd羹羹n羹z saat internette ise mutlaka linkini clk ile payla覺n :D ger癟ekten faydas覺 oluyor ;)
Kullan覺c覺 avatar覺
everywhere

Kay覺t: 17 Kas 2009, 15:40

Mesaj Zemberek » 15 May 2010, 00:17

Mbarisunsal doru s繹yl羹yorsunuz ama ben kendim gibi birisini bulursam d羹羹nmeden al覺r覺m a癟覺k癟as覺, tak覺nt覺l覺 bir ekilde, nereden edindim bu huyu bilmiyorum ama, ald覺覺m her eyin karton kutusunu bile zarar vermeden a癟ar覺m, gereksiz ise aksesuarlar覺n覺 kullanmam, olurda 癟izilir zarar g繹r羹rse uyuyamam :lol:. Bundan 10 sene 繹nce ald覺覺m baz覺 eyalar覺 yenisinden ay覺rt edemezsiniz. G羹zel bir al覺kanl覺k deil asl覺nda keyfini s羹remiyor insan bazen ald覺klar覺n覺n :D.
Kullan覺c覺 avatar覺
Zemberek

Kay覺t: 08 Mar 2010, 03:36

Mesaj Redliner » 15 May 2010, 01:17

Ben tabi burda birazda obsesif bir tav覺r sergilemisim :) ama ben duuncemi belirttim. Bende sizin gibi yada kndim gibi birini yada bir arkadas覺mdan filan bulursam gayet tabi al覺r覺m d羹羹nmem bile. Ama nerde abi hele Turkiyede esnaf覺n hali tavr覺 belli. Guvenemedigim zaman 2. elini 癟ok uygunda bulsam o uygun bulman覺n avantaj覺 benim kafamdaki gereksiz sorularla zaten s覺f覺r覺ndan bile pahal覺ya gelir bana :) Gectim rolexi ap yi pp yi filan adam tenezzul edipte lacoste saatin sahtesini yapm覺 abi s覺rf timsah var diye :) ulan zaten lacoste un kendisi saat markas覺 degilki sen sahtesini 羹retiyorsun. Lacoste bile kendi saatlerini fason yapt覺r覺yor cine. Tahtakalede fasonun sahtesi vitrinde sat覺l覺yor. B繹le bir 羹lkede nas覺l 2. El al覺n覺r .....
Kullan覺c覺 avatar覺
Redliner

Ya: 46
Kay覺t: 20 Nis 2010, 22:51

Mesaj Clk » 15 May 2010, 07:49

Everywhere, beraber baktigimiz linkleri unutmazsin umarim :) 3 linkten 2 tanesi sahte idi ve 3. linkte ki de kasa degismis v.s. hatirlarsan. Bazen ucuz size cok pahaliya patlayabilir...

Genel anlamda ikinci el saat kavrami T羹rkiye'de gercekten tehlikeli. Alacaksaniz yetkili servisin onayini almadan hicbir sekilde para 繹demeyin. Ikinci el kullanmak ise tamamen kisiye bagli bir olay. Dolayisi ile mbarisunsal'in g繹r羹slerine saygi duymamak elde degil.
TRK'羹m!!! lkem TRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullan覺c覺 avatar覺
Clk

Kay覺t: 17 Kas 2009, 02:03

ncekiSonraki

D繹n TSF Saat Dan覺ma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 25 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners