uhpu yazdı:Merhaba
IWC Chronograph 41 bütçeniz doğrultusunda 2. El olarak bulabilirsiniz.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
İkinci el bir saat konusunda emin değilim çok yakınen tanıdğım kimsede bu model yok forumada biraz baktım ama bu modele rastlayamadım. Rast geldiysemde bütçemi aşmış olabilir.
scarbo yazdı:https://www.longines.com/tr/p/watch-lon ... 721-4-53-6
Flyback özellikli, antimanyetik ve lumeler süper, chronometer sertifikalı, yüzde 25-30 indirim bulunursa sıfır saat için süper karşılık, ikinci elde zenith bakardım chronomaster open heart veya düz, 36000 vuruşluk elprimero müthiş mekanizma.
Longines de olan tüm krono modelleri inceledim sprit serisi çok güzel sadece bu kadar para verdikten sonra longines mantıklı mı inanılmaz aklımı kurcalıyor. Bir miktar üstüne çıkınca tudor bb krono var yine benzer miktarları verince speedmaster 38 mm var.
EnderE yazdı:Zenit el primero chronolara bakabilirsiniz . Bildiğim kadarı ile mekanizmanın henüz sahtesini uretemediler, 4 - 4.5k USD ye ikinci el iyi bir model olabilirsinizServetBektaş yazdı:EnderE yazdı:Bütçe belirtmeniz iyi olur zira fiyatlar 200 USD den başlıyor sonunu ise hayal bile edemiyorum
FCP-N49 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Oldukça haklısınız ancak bende bu konuda kendime çok bütçe koymamıştım. 5-6k dolara kadar max diyebiliriz.
FCP-N49 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Zenit mekanizma çok hoşuma gidiyor ama bezelsiz modeline bir türlü ısınamadım ancak bezelli modelde bütçemin çok üzerinde.