TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Saat Belası ( Seiko 5 Military Alındı )

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Saat belası

Mesaj dexmorgan » 14 Ağu 2010, 11:05

Jacques Lemans modellerini incelemenizi tavsiye ederim. Fiyat olarak uygun ve aynı zamanda kaliteli saatler. Kendime bir tane alacağım.
Kullanıcı avatarı
dexmorgan

Mesaj haydari » 14 Ağu 2010, 12:44

Yardımlarınız ve önerileriniz için çok teşekkür ederim. Burda gerçekten yardımcı olmak isteyen insanlar var.

Uzun uzun düşünmeler ve hergün yaptığım araştırmalar sonunda bütçemin baya altında olan seiko 5 military saat almaya karar verdim.
Ancak bu saat saatçilerde yok sanırım mecburen gg den almalıyım. GGde bu saatlerin sahtesi olabilirmi fiyatları 120-150 arasında değişiyor. Bana önerebileceğiniz güvenilir bi satıcı varsa memnun olurum.
Resim
Kullanıcı avatarı
haydari

Mesaj SherlockHolmes » 15 Ağu 2010, 02:00

Bu forumda gerçekten çok yardımsever arkadaşlarımız bulunuyor. Bana da bir tane seiko 5 aldıracaklar bu gidişle :)

Seiko 5 lerin çin tarafında üretilmiş olanlarından uzak durmak gerekiyor. Yanılmıyorsam aydın saat firması bu seiko 5 lerin orjinallerinden tekrar satmaya başlayacaktı ama henüz bir gelişme yok. Sağlam bir satıcından olmak kaydıyla ben de seiko 5 alacaklar arasına katılmış bulunuyorum. Güvenilir bir satıcı bulmadan almamak lazım , o yüzden bir süre daha beklemek gerekiyor sanırım.

İyi akşamlar
Kullanıcı avatarı
SherlockHolmes

Mesaj Wwtr » 15 Ağu 2010, 02:51

haydari yazdı:Yardımlarınız ve önerileriniz için çok teşekkür ederim. Burda gerçekten yardımcı olmak isteyen insanlar var.

Uzun uzun düşünmeler ve hergün yaptığım araştırmalar sonunda bütçemin baya altında olan seiko 5 military saat almaya karar verdim.
Ancak bu saat saatçilerde yok sanırım mecburen gg den almalıyım. GGde bu saatlerin sahtesi olabilirmi fiyatları 120-150 arasında değişiyor. Bana önerebileceğiniz güvenilir bi satıcı varsa memnun olurum.
Resim

Ben sadanozcan rumuzlu şahıstan bir alışveriş yaptım ve gayet memnunum.Tavsiye ederim.
Kullanıcı avatarı
Wwtr

Mesaj haydari » 15 Ağu 2010, 14:56

Bu modeller çapları 37mm lik olanlarmış Bunların birde 42mm olanları varmış onlardan bulmaya çalışıyorum ama henüz bulamadım ggde. Bir kaç satıcıya sordum ama malesef tek model varmış onlarda 37 mm olan model yani.

@SherlockHolmes
Bende ggden alıcam bu gidişle. Satıcıların profillerini inceledim bi kaçının. Satış sayısı fazla olan ve puanı %100 olan satıcılardan almak güvenli olur diye düşünüyorum.
Kullanıcı avatarı
haydari

Re: Saat Belası

Mesaj bstsn » 21 Ağu 2010, 19:54

Merhaba. Ben foruma kısa bir süre önce üye olmama rağmen buradan pek çok şey öğrendim. Bu nedenle hepinize çok teşekkür ederim. Forumda geçirdiğim kısa süre sonunda yaklaşık bir ay önce gg'den bir Seiko 5 aldım ve şu an gayet memnunum. Seiko 5'in 37 mm olanını kullanıyorum ve yaklaşık bir hafta öncesine kadar 42 mm'lik modeli olduğundan habersizdim. Umarım site adı vermemde mahzur yoktur: donanımhaber forumunda konu dışı bölümünde bir saat başlığı var. 42 mm'lik Seiko 5'i çok uygun fiyattan vereceğini söyleyen bir üye vardı. Üye adı "polish". Kendisiyle irtibata geçmenizi tavsiye ederim. Elinde bir tane olduğunu söylüyordu. Umarım satılmamıştır.
Kullanıcı avatarı
bstsn

Mesaj sosyalcan » 21 Ağu 2010, 21:18

Saati alabildiniz mi?
Kullanıcı avatarı
sosyalcan

Mesaj haydari » 23 Ağu 2010, 14:00

42mm lik model almaktan vazgeçtim çünkü bileklerim çok kalın değil. Bende gg den almaya karar verdim. Kısmetse siyah renkli olandan alıyorum...
Kullanıcı avatarı
haydari

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 79 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners