Merhaba
Breitling Avenger II GMT kullanicisiyim. 2015 yilindan beri diger saatimle birlikte rotasyonda haftada 4-5 gun takiyorum. Saat kullanimi cok rahat, optik olarak goruntusu, isiktaki renkleri vs. harika. Ozellikle celik bilezikle cok daha iyi gozukuyor (ben kaucuk kordonla almistim oyle kullaniyorum).
Gelin gorun ki bu saatin mekanizmasiyla ilgili bir sorunu var. Ilk aldigimda 60-70 saniye ileri gidiyordu servise gitti. Sonrasinda kolumda takiliyken durmaya basladi tekrar servis gordu. Bu da cozum olmadi yine kolumdayken durmaya basladi bu sefer Isvicre Breitling'e gonderip parami geri istedim (VERMEDILER). Saati tekrardan sokup komple bakima soktular. Daha sonrasinda kolumda durmadi ama sanirim halen koldayken tam kurulmuyor. Bunu da 42 saat rezerv saati 1 hafta boyunca her gun takmis olsam bile kolumdan cikarip gece biraktigimda durmasindan anliyorum. Sadece manuel olarak tam kurunca 42 saat durmadan calisiyor. Bu isin daha da ustune giderdim ama gercekten useniyorum. Hadi benim saat istisnadir kotu cikmistir, kalite kontrolden yanlislikla gecmistir diyecek oluyorum ama degil. Forumda 1 arkadasimizda daha ayni saatten var ve kolundayken durma sorununu o da yasadi. Bu nedenle Breitling markasini optik olarak sevsem de ozellikle Avenger serisini almanizi tavsiye etmem.
Tesekkurler.