OnatOzer yazdı:Clk yazdı:Swatch Group destegi ve reklamina ragmen fifty fathoms disinda saat satamayan kim? Blancpain? E bu saatin teknik anlamda eksigi olmadigina göre neden satmiyor? Cünkü dizayn kötü!
İki satır önce dizayn tartışılmaz yazan Clk nerede? Tezat açıklamalara mantık üretmek hakaten zor.
Ayrıca Blancpain grubunun reklam gücünü nerede kullanmış merak ediyorum. Bir yarış serisi dışında hangi mecrada reklam öğesi olmuş Allah aşkına.
Biliyorum, muhalif olmak ve tartışma yaratmak sana keyif foruma da magazin katıyor. Bir de bol cevap gelince Dallas tadında takip ediliyor, bol bol okunuyor.
Ama sadece keyfi yazılar üzerinden insanların satın aldıkları malların, hatta hatta koca global markaların hakkında herkese açık bir ortamda temelsiz fikirleri keyfi şekilde savurmak ne kadar doğru? Eğlence güzel tamam, ya salt bilgi? Ya bu markaların meraklılarının bilgi alma hakkı? Bu markaların yatırımlarını imal eden çalışanları?
Arkadaş arasında keyif verebilir belki ama umuma malolmuş ortamlarda heleki yetkilisinin böyle farazi ve keyfi mesajlar atması ne kadar doğru?
Onat, rating iyidir. Patron seviniyor

Maasima cok zam yapinca bende rating garantisi verdim
Takilmis plak gibi neden benim marka kötüledigimi söyleyip duruyorsun? Blancpain satis rakamlarini bulursam paylasirim sonra tekrar konusuruz! Sadece forumlari gezsen zaten hangi saatin satip hangisinin satmadigini görürsün
Teknik olarak Blacpain komplikasyonlari ile Rolex'in (bu arada karsilastirmayi yapan sensin ben degil) karsilastirabilecegin mekanizmasi bile yok mu bir markayi asagilamak yada yermek?
Salt bilgi diyorsun. Yaptigim her yorumu destekleyen Economistten, Financial Times'a, Isvicre ticaret odasindan, gazetelere kadar bir cok kaynak paylastim. Üniversite tezleri zaten sacma sapan seyler. Gerci ben bu bilgileri neden paylasiyorum ki? 2015'te halen "sakiz orucu bozar mi?" sorunu soruyoruz bu ülkede
Daha ne yapayim Cin'e ucup fabrikada PO'nun bilezik elimde cekik gözlülerle selfie mi cekeyim

TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...