Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
Tekrardan cok tesekkurler urun acilis ve gorsellerinin fotolarini ilk firsatta eklicem tabi ki:) simdi kac sn. İleri geri kaliyor onun pesindeyim:) ilk etapda 12saat de 1sn geri kaldigini gordum. 24saat sonunda 5sn olarak olcum bu sureyi. Simdi tekrar sifirlayip 12+12+12+12 seklinde olcmeyi (sifirlamadan) dusunuyorum. Su site den takip ediyorum, http://wwp.greenwichmeantime.com/time-zone/europe/turkey/istanbul/index.htm
Bence başarılı ve güzel bir saat hem kronometreli, hem otomatik, hemde isviçre kanı taşıyor saatin mekanizması yada saniye sapmasınıda bence çok kafaya takmayın bu seviye saat için bence ideal, zaten otomatik saat aşkınız varsa bununla duramazsınız hani her gün 8 saniye ileri gide gide 10- 20 dk olmaz ortalama bu değeri korur diye tahmin ediyorum, saati kullandıkça dahada randımanlı olacağını düşünüyorum iyi günlerde kullanın
Çok güzel bir model ben de çok seviyorum...almakla da iyi ettiniz...sapma her mekanik saatte olacaktır. Mesele 3-4 ay sonra doğrusal çalışmaya başladığında belli olur. Makine aslında Lemania 5100 den türemiş 15 taşlı iyi bir muvman.İlk olarak SWATCH saatlerde kullanırken çok hatalar yapmıştı ama şimdi her sıkıntısı gözden geçirildi ve TISSOT a öyle uygulandı. Endişseniz olmasın. Güle güle en güzel günlerle kullanmanızı dilerim.
Cok tesekkur ederim ustadlarim. Benim de cok begendigim icime sinen pisman olmadigim bir model oldu. Ancak simdi tekrar baktim tam 7.gun de 41sn ileride saatim. Bir 7gun daha mi beklemeli yoksa tekrar sifirlayip 7.gunde tekrar mi bakmaliyim. Servisine vermem gereklimi sizce.