Bence cok faydali bir tartisma olmus, oldukca bilgilendirici.
Sahsen makenizmayi cok da onemsemeyen birisi olarak icim oldukca rahat. Cogs sertifikasi zaten soru isaretlerini ortadan kaldiriyor.
Bg17 yazdı:Bence cok faydali bir tartisma olmus, oldukca bilgilendirici.
Sahsen makenizmayi cok da onemsemeyen birisi olarak icim oldukca rahat. Cogs sertifikasi zaten soru isaretlerini ortadan kaldiriyor.
Ladik11 yazdı:2011 yılından bu yana bu forumun üyesiyim, saat dünyasına açılan birpencere olarak görüyorum TSF'yi, sürekli takip etmeye çalışıyorum. Bugüne kadar hiç bir forum üyesine sorduğu veya paylaştığı bir ileti için CLK'nın tarafıma yazmış olduğu uslüp ile yaklaşmadım. CLK, sizin paylaşımlarınızı, yorumlarınızı dikkatle ve keyifle okuyorken, bu konu başlığı altında amacım sadece bir soru sormaktı, üstatlara şeklinde başlamıştım cümleye, eski bir paylaşımınızı eklemem ile olan olmuş, evet sizin iletinizi nasıl bulduysam mekanizma ile ilgili bilgilere de ulaşmayı bildim ancak forum üyelerine de soruyu yönelterek farklı bir bilgi var mı diye düşünmüştüm. Dikte edici, alay ederek tiye alan bu tavrı kabul etmiyorum, ben nasıl yaklaşıyorsam karşımdaki üyeden de heleki sorumlu olan bir muhataptan o şekilde nezaketli olmasını bekleme hakkım vardır diye düşünüyorum. Yapılan projeyi destekliyorum. Bu soruyu sorarken yanlış anlaşılmaktan kaynaklı bir olumsuzluk ile inşallah karşılaşmam diyordum, soru iletilerim dikkatle bakılacak olursa bunudile getirdim.
Caner1983 yazdı:Bg17 yazdı:Bence cok faydali bir tartisma olmus, oldukca bilgilendirici.
Rolexin supercocs u bu seneye özel dimi geçen sene yoktu dimi
Bg17 yazdı:Caner1983 yazdı:Bg17 yazdı:Bence cok faydali bir tartisma olmus, oldukca bilgilendirici.
Rolexin supercocs u bu seneye özel dimi geçen sene yoktu dimi
Supercogs nedir?
Dön TSF Exclusive Limited Edition COSC By Oris
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 14 misafir
|